0 oy
110 göst.
Diğer kategorisinde (227 puan) tarafından
Bebeğim 6 aylk ne zaman deldirim kulaklarını 1 yaşından sonrami yoksa şimdi deldirsemde olurmu? Ben anneme sordum ben senin kulağını deldirdiğimse 2 buçuk yaşındaydin dedi?

11 Cevaplar

+2 oy
(1,326 puan) tarafından
Benimde kızım var ama ben deldirmeyi düşünmüyorum çünkü onun bedeni hakkında ki kararı ben veremem ilerde kendi deldirmek isterse deldirebilir ufakken deldirmeyi çok yanlış buluyorum zaten Dr lar da 7 yasından sonrasını öneriyor. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben 6 aylıkken deldirmeyi düşünüyorum canım 
0 oy
(4,876 puan) tarafından

1 yaşında iken deldirdim 

8 aylıktan küçük olmamalı 
0 oy
(2,826 puan) tarafından
Ben deldirmeye götürdüm kuyumcular daha küçük 3 yaşından sonra del dedi 
0 oy
(7,654 puan) tarafından
Kendi kararıyla deldirilmesi taraftariyim erken delinmesini doğru bulmuyorum 
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Deldirmedim benden izinsiz nasil birsi benim bedenimde bir sey uygulayamiyorsa ben de bebegime yapmam.Benim mesela tragus kemigim de bile kupe var cunku canim deldirmek istedi ayni sekilde de kizimin cani isterse deldirir
0 oy
(3,464 puan) tarafından
Ben hiç tavsiye etmiyorum, annem ben küçükken deldirmiş kulağımı, bende asla sevmiyorum küpe falan, kapanmıyor da kulağım, büyüyünce kendi isterse deldirsin 
0 oy
(1,166 puan) tarafından
kizim  1yasjni kecdi.  deldirdmedim deldirmekde  hayla  istemiyorum.  cunki ufacik buyudugunde  kendi isterse  o zaman deldiririm
0 oy
(7,121 puan) tarafından
Buna büyüdüğün de bebeğinin karar vermesi daha mantıklı değil mi sence de canım. Bedeni üzerinde yapacağı değişikliğe kendisi karar vermelidir bana göre. 
0 oy
(3,552 puan) tarafından
16 aylik kızım var asla deldirmeyi  düşünmüyorum ilerde kendi ister o cesareti gösterirse deldiririz. Halalarım ben küçükken annemden habersiz götürüp deldirmisler  benim kulaklarimi. 1 yaşında falanmisim. O delikler sarkti kulak mememin ta ucuna. Öyle kötü ki nefret ediyorum. Kulak gelişimi 4 yasta tamamlanıyor hayatta deldirmem kızımın kulağını 
0 oy
tarafından
Belki ilerde istemeyecek neden sebep oluyorsun ki

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 65 göst.
21 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esilla Miray (6,681 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 67 göst.
16 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Asabii (490 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 54 göst.
10 Mart 2024 Diğer kategorisinde Papatya-ya (540 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 52 göst.
23 Ocak 2024 Aile kategorisinde Yareneda (141 puan) tarafından soruldu

406,023 soru

12,171,335 cevap

36,638 kullanıcı