0 oy
446 göst.
Diğer kategorisinde (135 puan) tarafından
Kızlar eşim evlenmeden önce kilosu yemesi çok iyiydi evlendikten sonrada biraz devam etti bir iki senedir bu iş stres geçim sıkıntısından birazda tabii maddiyata dolayı düzgün yemek yemesi iştahı yok kuş gibi yiyip kalkıyor sofradan bu aralar hiç iştahım yok diyor kahvaltı bile etmemiş işlerinde ta akşam eve gelene kadar bisey yemedim diyor iştahımı yok diyor çok üzülüyorum bu iştahını artması için ne yapabilirim midesini kusturdu iyice napmam lazım 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim eşimde evlendigimizde öyleydi Pharmaton kullanıyor maşallah hiç durmaz boğazı şimdi baya da kilo aldı 
(135 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Nasıl ise yarıyor mu Dr mi gitti bende alayımda icsin
tarafından
Eşim 66 kg idi ve yıllardır gram dahi alamamış şimdi 80 kg çok işe yaradı ve iştahı süper açıldı
(135 puan) tarafından
Dr mu verdi birde pharmaton hangi vitamini  adı ne
tarafından
Tv de çıkıyor ya Pharmaton diye eczaneden direkt alıyorsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cevizli sucuk al yedirrr :D
0 oy
(350 puan) tarafından
Canım hamur isi demi yemiyor sevdigi seyleri falan yapsan ne bilim ya da istah acmak icin balık yaği falan oluyor ondan mi alsan 
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Millet cocuk yemiyir der bizimki kocam yemiyir diyo :) 

Ya dalga icin yazmadim canim komik geldi ama hep çocuk gderken şimdi esim basligi  

Moralini duzeltmezsen yiyemez midesi kuculmustir sarimsak istah acar yiyirsa sarımsaklı yogurt yap her yemegin yanına:)
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Aynı dertten bende müzdaripim varsa çaresi olan bana da yazsın. Aslında benimki yiyor da kilo almıyor ama öyle ahım şahım da değil. Nasıl kilo aldırırıö diye düşünüp duruyorum.. Bana da fikir banadaaa. 
0 oy
tarafından
Benmkinin de yemesi iyi de kilo almıyo evleneli 3 .5 yıl oldu 5 kilo aldırabildim anca herşey yemez yediğini çıkarır evlendikten snra iştahı açldı adamın benm ailem yiyen bi aile babam abim kardeşm ben annem hepimizin boğazı iyidir ama bünye meselesi heral bikaç kilo alsn isterim şahsen bbn de

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 118 göst.
17 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 156 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 241 göst.
8 Kasım 2021 Diğer kategorisinde duygudemirbag47 (512 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 504 göst.