+1 oy
215 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Bazen bebeği uyuttum beyanına uzandım bebek kalktı ben varım diye geri uyudu diyenler oluyor. 

Sizler bebeği nasıl unutuyorsunuz ve nereye koyuyorsunuz ki yanına uzanıyorsunuz?

Yer için sünger mi alsam arkdaslar ?

9 Cevaplar

0 oy
(1,896 puan) tarafından
Yok senin uyuduğunu görünce kedni yatağında uyumaya devam ediyor zaten 

Bazen senin yatagina da zıplıyor öyle,
tarafından
Aa benimki beşiğin  derinliği 4'te yani en alt kademede kalkıp beni göremiyor ki ayağa kalkması.lazim
(1,896 puan) tarafından
E tamam işte canm ayağa kalkacak zaten :)
tarafından
E geri yatmaz ki öyle:)
(1,896 puan) tarafından
E canm ona yapacak bişey yok ki geri uyumaz da uykusu yoktur veya den söyle uzansin bı süt içir ne bilim ki canm .geceden geç yatır geç kalksın
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Biz beraber yatıyoruz oğlumla agzına memeyi sokuverdim mi top atsan uyanmaz :D 
tarafından
Ama hareket edip  düşebilir  diye  korkuyorum bnde
(25,181 puan) tarafından
Yatagımla beşiği birleşik benim yan yana yatıyoruz. Şimdi annemdeyim aynı yatakta yatıyoruz yanımda. Uyanınca zaten duyuyorsun
0 oy
(818 puan) tarafından
Yanima alirdim ben yatagin kenarinda o dipte uyurdu cnm o yuzden hic korkum olmadi aman düserde bisey olur diye 
0 oy
tarafından
6 aylik.kizim.var sabaha karsi cok mıkır mıkır oluyo bnde kendi yatagima aliyorm beni gorunce uyuyo gozlerini aciyo bakiyo bn yanindaym.gene uyuyo besiginde olursa hic saat farketmeksizin direk uyqniyo canm
0 oy
(579 puan) tarafından
Canım 2 kızımın hiç zorluğu olmadı bana uyandırmasam kalkmazlardi hiç besiklerinde yatıyorlar di  ortanca kızım illallah etmiştirmisti artık gaz skntisi vardı ne kullandiysam geçmemişti 3 4 ay boyunca zombi gibi geziyordum yeminle netten bebişin yanına bı tişörtünu koy besige senin kokunu alsın tek hissetmesin kendini tlfndan bebekler için sadece melodi olan uyku müzikleri var onu aç hemen mışıl mışıl uyuyorlar valla ayak ucuna koy tlfnu salla bebisi inşallah sende faydasını gorursun ben gördüm 
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Biz sallanmayı 7. Ayda bıraktık yer yatağında yatıyor :) 
0 oy
tarafından
Beraber uyuyoruz sabaha kadar uyanmıyor  .beşiğ e koysam hemen uyaniyo 

0 oy
(22,057 puan) tarafından
22 aydır ayaciklarinda sallayan ben bu konuda yardımcı olamıcam:D
0 oy
(54,369 puan) tarafından
bazada canim yaninda yatmasam uyumuyodu hele emerken memede uyuyodu hep. yanindan kalktigim an uyaniyodu ayy ne gunlerdi şükür gündüz uyumuyo artik birakti gecede duzenli uykusu yok hala

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 182 göst.
16 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 709 göst.
28 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,355 göst.
12 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Miracefem34 (1,020 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 166 göst.