Gunaydin kizlar oglumu sunnet ettirmek icin gittim tesaduf öğrendim doktor anormallik olduğunu farketti cocuk doktoruna sevk etti doktor usg ye yolladi sol böbreği yok dedi yıkıldım ya yıkıldım nasil olmaz hamileyken detayli ultrasona girdim hersey tamam dedi doğumdan sonra topuk kani cikmadi unv hastanesi bizi 5 ay takip etti bobrek ustu bezleri yetersiz çalışıyor denildi demediki koskoca profesör böbrekte birsey var birde usg bakalim o demezse ben ne bileyim usg nedir ne ise yarar birseyi yok deyip dosyayi kapattilar kadin doğumu arıyorum böbrek nasil olmaz erimiştir o diyor dalga gecer gibi bobrek 7. Ayda olusur diyor tam cinnetlik hepsine dava acacam hepsine tuz asla tuketmemesi lazimmis 2 yil ben kendi ellerimle zehirlemisim evladimi nefrolojiden randevu al dedi 182 ne mumkun randevu bulmak hemen ozel profesör varmis götürdüm oda ayni seyi söyledi doğuştan sol böbrek yok sag bobrektede parlama var yarin heyet toplanip konferans yapacagiz dedi bugun 3 gibi arayacak
Allah rizasi icin dua edin yalvarıyorum temiz ciksin birseyi çıkmasın gozlerim oyle sistiki acamiyorum