0 oy
125 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (539 puan) tarafından
Nasıl bor süreç oluyor doktora gidicem ama nette cerrahi işlem anestezi falan diyor emziruyorum 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
El ayak uyusması degıl mı canım bu karpal tunel senderomu
(539 puan) tarafından
Evet canım hissizlik uyuşma özellikle gece oluyor cok u birsey
tarafından
Hamıleyekn olmustu yasadım bu durumu dogumdan yaklasık 3 ay snra gecti canım kendılıgndn
tarafından
Asırı derecede uyusuyodu hmde bllı bı sure hıssetmıyodum ama  dedıgm gbı dogum sonrası geçti canm
(539 puan) tarafından
Inşallah benimde geçer
tarafından
Insallah canım gecer gecer merak etme
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hamilelikte yaşadım dogumdan sonra bir ay içinde gecti
0 oy
(762 puan) tarafından
Ben gecırıyor um. Annemde gecırmıstı ameliyat oldu cok zor Allah şifa versin ama ameliyat durumunuz yoksa baş parmağınız ve işaret parmağınızın arasını sıkıp sıkıp bırakın ellerinizi aşagoda bırakın 
(539 puan) tarafından
Hangi bölüme gittiniz benim 40 günlük benegim var gidicem doktora canım teşekkür ederim
(762 puan) tarafından
Beyin sinir cerrahi veya genel cerrah
0 oy
(762 puan) tarafından
Çok basit bir ameliyat oyle korkulacak bırsey degıl lokal anestezi yapıyorlar  annemi oturarak yapmışlardı özel hastanede 20 25 gün ellerinizi suya temas etmiyorsunuz. İş yapmıyorsunuz   Allah şifa. Versin tekrardan
(539 puan) tarafından
25 gun mu imkansız ben banyo yapmadan durama inşallah ameliyat demez canım teşekkür ederim
(762 puan) tarafından
İnşallah geçer
0 oy
tarafından
Hamilelikte yaşadım böyle bir şey yok cidden ağlayarak uyandım kaç gece, atel kullandım ben o biraz geçirdi hamilelikten sonra da geçti zaten benim
(539 puan) tarafından
Benim de doğumdan somra cıktı 40 günlük bebeğim bekleşen geçermi bilmiyorum
tarafından
Geçer inşallah ya geçiyor diye duydum, bi de uyuşan kolunuzu yayaktan sarkıtarak yatın çok faydasını gördüm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 100 göst.
4 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (355 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 97 göst.
0 oy
4 cevap 113 göst.
24 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kizannesiyim (355 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 159 göst.

Kategoriler

1,434,526 soru

23,593,624 cevap

305,689 kullanıcı

...