0 oy
148 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (724 puan) tarafından

Emziren anneler aşı oldunuz mu. 

Ne gibi belirtileri oldu 
Kısırlık yapıyor diyorlar 
Ben çok korkuyorum ya bebeğime bana bi zararı olur diye 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bebeğim 6 aylık ve antibiyotik alerjim olduğu için henüz olmadım ama doktorla konuştuktan sonra olacağım hangisini olacağına karar veremedim doktor sıkıntı olmaz derse biontech olacağım karar senin emzirme olmasa ben çoktan olurdum emzirirken agri kesici kullanmak bile istemiyorum çok zor durumda kalmadan kullabmadjm korona olmakta çok kötü hastane de yatma bebeğin ayrı kalma durumu var kısırlık cip falan gibi komplo teorilerine inanmıyorum öyle birşey yapacak olsalar böyle bir şeye ihityaç yok boşa maliyet ve insan tepkisi çekiyorlar bunu rahatlıkla içtiğimiz antibiyotik ağrı kesicilerle de yapabilirler  ülkede bunları kullanmayan yok böyle şeylerde korkuyorsak ve sakınmak istiyorsak hiçbir şey kullanmayıp çok çok çok doğal yaşıyor olmamiz gerekiyor öyle bi insan olduğunu düşünmüyorum 
(724 puan) tarafından
Çok teşekkürler gerçekten rahatladım :):):)):):(
tarafından
Canım eğer hiç ilaç kullanmayan hastalıklarına dogal çözüm bulan hiçbir şekilde radyasyon yayan aletlerle işi olmayan internet kullanmayan mevsiminde ekip biçip doğal yiyen şampuan diş macunu deterjan kullanmayan temiz kuyu suyu bulup içen sebzesini meyvesini onunla yetisitirp yiyen birisi varsa o olmasin bu dünyaya ilk gelen hastalık değil ilk aşı  da değil malesef ki biz bu dünyayı mahvedip sonra da ayak uydurmak zorunda kalıyoruz bu arada herkes aşı olduktan sonra zombi olacaksa ben korkarım valla en iyisi bende aşımı olup zombi olayım insan halimle ne yaparım onlarla :D komplo teorilerin birinde bunuda okumuştum dna degsitirip bizi zombi yapacaklarmış :D
(724 puan) tarafından
Haaha  zombi mı yapacaklarmış sjshhshsh
tarafından
Dalga geçmek içinde yazmış olabilirler ama dna değişecekmiş falan okudum onları hep :D
-Reklam-
0 oy
(3,728 puan) tarafından
Olmadım hala çok kararsızım
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Evet oldum saçmalıklara inanmam :) 
0 oy
tarafından
Oldum cnm.suan için bir zararı yok.
0 oy
(2,793 puan) tarafından

Gün de 10 kere soruluyor bu soru heralde :ermm:

tarafından
Bayağı zaman sorulur
0 oy
(9,980 puan) tarafından
14 aylık oğlum var emziriyom aşı oldum biontech aşısı hiçbir yan etkisi olmadı bende bu arada bunu mutlaka hergun yazıyorum bu ara sanki
(724 puan) tarafından
Evet herkesin kafası karışık sık sık soruluyor
(9,980 puan) tarafından
Her kafadan farklı ses çıkıyor burda sormak daha fazla kafa karışıklığı yaratiyo bence hafta sonu 2.dozumu olacağım inşallah
0 oy
(3,822 puan) tarafından
Dün oldum sadece kolumda ağrı oldu o kadar 1 yaşında kızım var eve geldim 1 saat sonra emzirdim kızımı 
0 oy
(849 puan) tarafından
Aşı yaşı daha yeni düştü kimde kısırlık yapmış acaba  ***** ***** şeyler söyleyip böyle korkutıyorlar ya yatacak yerleri yok valla. 
(724 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Insanlar söylüyor korkutuyorlar iste
(849 puan) tarafından
E azcık araştırın buradakiler de söyleyecek bir sürü şey. Gidin doktorunuza sorun mesela ya da sağlık bakanlığını arayıp öğrenin bir sürü yolu var. Aşı olmak istemeyenlerin korkudan uydurduğu şeyler bunlar.
(724 puan) tarafından
Evet haklısınız
0 oy
tarafından
3 aylık oğlum var 

Dün çocuk doktorumuzla görüştüm

Sinovach asla olma dedi biontech önerdi 

Hatta ol bebeğe antikor geçsin dedi

En kısa zamanda olucam 
(724 puan) tarafından
Ben de biontech olcam 29 haziranda bakalım nasıl olcaksjsjsjsj

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 159 göst.
4 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysnn (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 206 göst.
2 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mybaby01. (1,019 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 344 göst.
23 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hilaltmz (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 308 göst.
27 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 03 alihan (55 puan) tarafından soruldu

405,515 soru

12,149,965 cevap

36,564 kullanıcı

...