0 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde (862 puan) tarafından
Oğlum 1 yaşında çok şükür geçen sene hiç isilik pişik olmadi sıcaktan ama bu sene coook terliyor kayınvalidem askılı giydirme koltuk altı pişik olur diyor yarim kolluyla sıcak oluyor pişik isilik olmaması için ne kullanıyorsunuz günde 1 kez hergün duş yeterli mi hametan mavi var onu mu sürsem hergi yoksa birşey sürmeyeyim mi bilemedim ne yapıyorsanız önlemek için 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla kuzum her gün duşta aldirsan askılı da giydirsen oldu mu oluyor ya sıcaklar buraya bir anda fena şekilde bastırdı. Pişik için krem kullanuyorum Bepanthol önlem amaçlı . Çünkü pişik olduktan sonra sürmenin anlamı yok. İsilik içinde bişey yapmıyoruk ince giydirip duş aldiriyorum olursa da kremi var evde onu sürerim 
(862 puan) tarafından
Iyi mi bepanthol bende alayım olmadan sürenin bari hergün peki askılı giydirsem sürtünmeyle pişik olur mu
tarafından
Et ete değince pişik olur derler aslında ama ben bu ara çıtçıtlı ile tutuyorum koltuk altları oluyordu bu sene gorcez
(862 puan) tarafından
Evet öyle dedi kayınvalidem de atlatın üstüne yarim giydirince de terliyor tek yarim atlet giydireyim bende
tarafından
Öyle yap ozaman canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben artık her gün banyo ettiriyorum

Ama her bez acısımda mustela sürüyorum 

Bazen banyodan bi yarım saat öncesi has zeytinyağı 

Yemişim kremlerini valla anında söküp atiyo  çok iyi geliyo 
(862 puan) tarafından
Var zeytinyağı bende kullanırım bende her bezde kullanıyorum önleyici
0 oy
tarafından
Kayinvalidrn hakli et ete degince pisik oluyor en ince boyle delikli kumastan zibinlardan giydir ama yarim kol giydir bende gunde 1 kere dus aldiriyorum 
(862 puan) tarafından
Bende artık hergün yıkarım ev çok sıcak çünkü
tarafından
Benim cocugum ocakta dogru ona ragmen hergun yikarim .

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 565 göst.
2 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 157 göst.
3 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Burcumehmet (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 89 göst.
16 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Tugceee (282 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 561 göst.
14 Aralık 2021 Diğer kategorisinde tahirarassumeyye (194 puan) tarafından soruldu

404,450 soru

12,116,337 cevap

36,462 kullanıcı

...