0 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde (572 puan) tarafından

Kizlar ben ankarada oturuyorum orada bize yakin 4 saat felan aklima orasi yatti icimizde oraya giden veya orada yasayan vardir illa yardimci olurlarsa sevinirim

Arabamiz yok otobusle gidicez gittogimiz yerde kalicaz oyle gezemiycez yurume mesafesi olan yerlere gidebiliriz.

Amasranin merkezi veya inkumu dusunuyorum ikisininde arastirdigima gore artilari ve eksileri var.

Amasranin merkezi; gezilecek biyerler var yemek vs acisindan iyi biryer kalincak yerde fazla cesit cok biraz uygun olmasi gerek orada buldum  ama sahili kucuk ve yosunlu internetten arastirdigima gore haritadan baktim yanlista biliyo olabilirim.

İnkumunda sahili kocaman ama gezilecek pek biryer yok yürüme mesafesi olarak ve kafama yatan 2 tane pansiyon buldum biri bungalov denizin hemen yaninda plajin icinde neredeyse aradim 3 kisiyiz dedim 300 tl dedi bebegide hesapladi heralde yada kisi basi 150tl gunluk fazla degilmi ya yemekde yok  bir pansiyon daha buldum oraninda yorumlari iyi ama biraz denize uzak yürümek gerek bungalov evleri daha cok begendim acikcasi ama.mutfak aleti ocak vs yok ben arada kendim bir makarna haslamak isterim 

Sizce ne yapayim

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bartinliyim ama 1 kere bile keyif için gitmedik memlekete hep fındık zamanı hep :D
(6,853 puan) tarafından
:) işlenen demir pas tutmaz hesabı :)
tarafından
Valla 60i gören küt gidiyo hiç yaslimiz yok mesela.herjea orta yaşlı ölüyo  bide nasl desem.. insanları ybaz
(6,853 puan) tarafından
Kız sende 60 ta gitme :)))
tarafından
Valla ben 60ı görmem :D hık muk derken küt 30 da :D
(6,853 puan) tarafından
Allah korusun:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşim deniz subayı olarak görev yaptı merkezdeydm inkumu na gittim Amasra içimde kaldı gidemedim. İn kumu pansiyonları vasatti 3 gün zor ettim durumunuz iyi ise iyi bı otelde kalırsanız ki pek yoktu küçücük yer gideblrsnz ama otellerde de dansöz alkol hep var striptizci bile:)) Amasra daha temiz aileler var hani. İnkumu tam tatil yeri. Gidilince 1 2 günde sklan bir yer ama gdileblir

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 188 göst.
10 Ağustos 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Maviş annesi (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
12 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 240 göst.
28 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Dmla1616 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.

414,271 soru

12,467,470 cevap

46,957 kullanıcı

Kategoriler

...