0 oy
385 göst.
Diğer kategorisinde (926 puan) tarafından

Ptsi 20mm olmuştu 2yumurta maalesef Pts salı ilişki olmadı.çarşamba oldu tek ilişkide şansım var midir ve testin durumu neyi gösteriyor catlamismi 

image

image

image

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim arkadaşım yumurtlama günü tek ilişki ile hamile kaldı son 15gunu kaldı doğuma 
(926 puan) tarafından
Ayyy bana da nasip olur inşallah
tarafından
Olur inşallah canım:)
(926 puan) tarafından
Aminnn aminn milyon kereee :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Pek bilgim yok bu konularda ama catlamasa bu kadar net belli olmazdı demi sen daha iyi bilgi sahibisin tabi?  
(926 puan) tarafından
Koyu olunca mi çatlamış oluyor siliklesince mi kafam karıştı.bi günü tek degerlendirebildik
tarafından
İkiside mevcut testlerde bu kadar sıkıntı sana zarar . Biliyor musun tamamen sallayip artık takmayip düşünenler çok geçmeden hamile kalıyormuş.  Mesela senelerce bekleyip üzülen kadınlar var stres stres üzüntü derken seneleri heba oluyor sonra tup bebeğe larar veriyorlar nasıl olsa olacak herşey yolunda derken tamamen aklindan çıkarıyor olmayacak düşüncesini ve tupbebek  uygulama günü gelince tekrar ultrasonla baktıklarında tedavisiz hamile olduklarini tespit ediyor doktorlar,  o kadar çok ki böyle olanlar sürekli karşımıza çıkıyor herşey stressiz olmaktan geçer takma kafana daha fazla kendini frenle artık üzülme bebek beklentisi içinde değilmiş gibi kendini adapte et buna alistir kendini Allah elbet yüzüne guldurecektir daha yenu evlisin  ben 2 sene sonunda hamile kaldım ilk sene  her ay test yaptım   1 senem dolunca tekrar test aldım çünkü 46 gün gecmisti üzerinden ve testim suya düştü islandi nasıl olsa yok diye testi yaptım ve çıkmadı meğer hamileymisim test suya düşmez doğru sonuç verecekti ama üstünden iki gün geçti  şiddetli bel  ağrısı  oldu iki gün boyunca aralıklı ama dayanilmayack kadar şiddetli bel ve komple bacak ağrısı yaşadım tutunacak bir sey olmasa düşüüyordum yere düşük yapiyormusum meğer regl oldum rahatladım wc de anladım  fasulyeden büyük çok sıkı et parçası  aldim kurcaladim  tamamen kafamdan cikarttigim o ay hamile kalmıştım ama sevinemeden düşük yaptım böyle yani stresi bırak akışına ver :)
(926 puan) tarafından
Sagol canım bu kadar uzun yzzdin hakkini helal et :) o kadar stres yapmıyorum aslında bilgi almak için yaziyorum normal hayatımda bu kadar çocuk çocuk diye düşünmüyorum ilk aylar zehir etmiştim.kendime hayati ama yavaş yavaş attım ustumden.hayırlısı diyip bekliyorum bosta durmuyorum bilgi alıyorum bi yandan hakkımızda hayırlısı
tarafından
Olsun önemli değil helal olsun :))
(926 puan) tarafından
Sağol canım.
0 oy
tarafından
Cnm 14.gun yumurtlamissin 15. Gun catlamis yumurtan yavas yavas siliklesiyo 
(926 puan) tarafından
Dun yani 15. gün aksam iliski oldu biraz sırt üstü uzandim sonra sagima donup yattım tutar mi dersin daha kac gün çalışmamız lazim :))
tarafından
Yani insaallah tutar cnm kesin konusamayiz tabi:) catladigi gun ve sonrasındaki 3gun diye biliyorum;)
(926 puan) tarafından
Hayirlisiyla inşallah
0 oy
(2,183 puan) tarafından
Çatlamış canim 
(926 puan) tarafından
Simdi catlamadann önceki ilişki mi önemli yoksa catlamadan sonrami kafam karıştı birzcik
(2,183 puan) tarafından
Yumurtlamadan 3 gün önce ve 3 gun sonra önemli. Yumurta catlayinca döllenme gerçekleşir. Yani 15 ve 16.gun. 14.gunde onemli tabi ama catlar catlamaz sperm orda bekleyip direk dollemesi icin
(926 puan) tarafından
Pazar ilişki oldu ptsi salı olmadı carsamba oldu sans varmdir
(2,183 puan) tarafından
14 15 ve 16.gunlerde sans var canim insallah tutmuştur 10 gun sonra belli olur testte
(926 puan) tarafından
Ayy insallahhhhhh

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,024 göst.
21 Mart 2019 Diğer kategorisinde Berf (6,400 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,751 soru

24,481,930 cevap

356,951 kullanıcı

...