KmKızlar bir görümcem bana yakın hepsi yakında o daha çok yakın kadın çat kapı gelmekten hiç utanmıyor, saat akşam 10 larda bile geliyor, haber ver bana diyorum, diyor e valla arayacaktım sonra vazgeçiyorum ya belki müsait değilimdir böbreğimde taş var bazen beni tutuyor çat kapı geliyor ona kalkıp o halimle hizmet ediyorum. Temizliğimi yeni bitirdim çocukalrı gelip ewimi batırıp gidiyorlar her yeri dağıtıyorlar iki tuvaletimiz var biri klozet biri alaturka klozet banyoda klozeti. Kullanmıyoruz , eşim daha önce kaza geçirdiği için alaturkaya fazla oturamıyor klozeti o kullanıyor, ve görümceleerimim ewinde klozet yok alaturka var çocukları gelip o kolozete işeyip her yeri çiş içinde bırakıyorlar banyonun suyuyla oynayıp her yeri su içinde bırakıp banyo halısı su içinde kalıyor, eşime anlatıyorum ne yapayım diyor ablan'a söyle çat kapı gelmesin ben onların ewine ayda yılda bir kere gidiyorum ama o öyle değil ya bazen kendi kendime diyorum abartıyor muyum ama yok gerçekten her uyarmasında yüzümü asıyorum yok aynı ne yapayım bilemiyorum valla