0 oy
722 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Çok ağır psikiyatri tedavi görüyorum doktorum iki kere yatirmak istedi ama kabul etmedim. Ama bu son şansın dedi son gittiğimde. Günde 9 hap içiyorum kendim için değil çocuklarım için. Oğlum için sokakta oturmaya karşı olan ben 2.5 saat oturuyorum dışarıda bugün de alt komsumla beraber cocuklarla yakar.top. oynadik belki çok yoruldum ama bir şeyleri düşünmemek o kadar iyi geldi ki sağ kolum çok ağrıyor top atmaktan :D 

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Özür dileyerek soruyorum hastalığınız nedir yani 9 tane ilaç kullanacak kadar ne yaşadınız 
-Reklam-
0 oy
tarafından
İste bu lazim sana surekli bi aktivite pesinde olman gerek zamanla azalicak emin ol
0 oy
(7,787 puan) tarafından
Geçmiş olsun inşallah atlatirsin sorununu
0 oy
(13,308 puan) tarafından
En güzeli  ben de başladım iki haftadır ilaca valla nasıl iyii geldi anlatamam Allah şifa versin 
0 oy
(29,596 puan) tarafından

Rabbim şifa versin insAllah

0 oy
(4,100 puan) tarafından
Benm dedem beyn felci geçirdi doktor kendine oyalanack bişeyler bul dedi dedemde koyun aldı onlrla ilgilenyo gezdryo vakt geçiryo doktr kontrolüne gittiğimizde herşy yolunda çıktı doktr ble şaşırdı naptın böyle amca çk iyi hözkyosn dedi kızlarım sayesinde diyo :) koyunları kızları gbi görüyomş :) bazn kendine Bi hobi bulmak ble gerçkten stres attryo insana 
0 oy
tarafından
Allah şifa versin size.sevindim adınıza inşallah daha iyi olursunuz çocukların i çin.piskoloji benim icin çok çok ònemli bi saģlık sorunu heleki bi anne bu durumdaysa 
0 oy
tarafından
Demek sizin aktivite ihtiyacınız var acaba hem.piskiatrist hemde piskolak olarakmi  gitseniz doktora terapi ile düzelir umarım çok zor birsey düşünmeyence demek hastalığı unutuyorsunuz 
0 oy
(703 puan) tarafından
Bende antidepresan kullanıyorum senin kadar değil ama kardeşim senin kadar kullanıyor ve yattı hastanede.Bence hastanede yatarsan daha iyi olabilirsin.İllaki yatmam dersende böyle değişik aktiviteler yap kafan dağılsın.Emin ol hayat hepimize çok zor.
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Ya keşke orda olsaydm 
0 oy
tarafından
Valla köye gittigim zaman çocuklarla saklambaç, körebe,istop oynarız ben aksam yemeginden sonra bisiklete binerim 45 dakika kadar. Hamdolsun derdim yok ama covuklarimla eğlenmek çok hoşuma gider
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Çok aklî basında birisin noldu ki bu kadar canım iyiydin  sen
0 oy
tarafından
Oh iyi yapmışsın canım ara ara tekrarlayın :) bu arada Rabbim şifa versin inşallah 
0 oy
(5,331 puan) tarafından
Bir insanı iyleştirecek en güzel şey moralini yüksek tutmasıdır  konuşmak eğlenceli vakit geçirmek   bol bol kendinize vakit ayırın eglenin gülün 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 723 göst.
5 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Ummebrar (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 926 göst.
30 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 261 göst.
7 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Mslcns (5,329 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 221 göst.