+2 oy
309 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (36 puan) tarafından

Hatice Kübra Tongar'dan Mutlu Ailelere!

Çocukluk yaralarımızı iyileştirmek için bir yol haritası:

Annemizin güçlü yönlerini alıp cebimize atalım, hatalı tutumları geçmişte bırakalım!

“Çocuğuma bağırmak istemiyorum ama kendimi bir türlü tutamıyorum.”

“O kadar basit şeylere öfkeleniyorum ki, sonra günlerce vicdan azabı çekiyorum.”

“Genç kızken ‘anneme benzemek istemiyorum’ diye ağlardım. Şimdi bakıyorum, aynı annem olmuşum!”

“Çocuğum ağladığında çok öfkeleniyorum.”

“İçimde nedenini bilemediğim bir öfke var.”

“Ne yaparsam yapayım anne olarak kendimi hep yetersiz hissediyorum.”

Hayatımıza zehir gibi sızan bu cümlelerin nedenini keşfetmeye hazır mısınız?

O halde toparlanın, çocukluğumuza gidiyoruz! 

Neden öfkeliyiz, neden yetersiz hissediyoruz, çocuğumuzun ufacık yaramazlıklarına neden kocaman tepkiler gösteriyoruz, içimizde bir türlü dolmayan bu boşluk hissinin kaynağı ne? Bağırmayan Anneler kitabının yazarı Uzman Aile Danışmanı Hatice Kübra Tongar hepimizi iç çocuğumuzu bugüne doğurmaya davet ediyor.

image

11 Cevaplar

0 oy
(11,033 puan) tarafından
Youtube insta takipteyim. Kitabını okumak nasip olmadı daha ama aklımda. Gerçekten de önce kendimizi iyileştirmeliyiz...
-Reklam-
0 oy
(47 puan) tarafından
Mükemmel bir kitap tavsiye ederim.
0 oy
(46 puan) tarafından
Çocukluk yaralarınıza merhem olacak, kendinizi dinleyip kendi başınızı okşayacağınız güzel bir kitap.. İyileşmek için atılan küçük güzel bir adım olabilir.
0 oy
(2,494 puan) tarafından
Nasipse alacağım. Bu tür kitaplar pek ilgimi çekmez ama bu bi hoşuma gitti. Teşekkür ederim
0 oy
(4,907 puan) tarafından
Uzun zamandr benim de aklımda alacağım inşaallah 
0 oy
(36 puan) tarafından
Hamileliğimde ilk okuduğum kitap. Sürekli aynı şeylerden bahsediyor gibi geldi bana ama hiç aklıma gelmeyen ve çocuğumu yetiştirirken muhakkak bilmem gereken bilgiler de edindim kitaptan hakkını yiyemem
(768 puan) tarafından
Çokça bu tür kitaplar okumuş hatta psikoterapiye gitmiş biri olarak genelde teşhisi koyup tedaviye faydaları olmadığını gördüm. Siz bu kitaptan iyileşme adına bir fayda gördünüz mü?
(36 puan) tarafından
Benim kitaptan en çok etkilendiğim kısım yaşlandığınızda çocuğunuzun size baktığını düşünün, sebep siz olmadan bir off çekse yüzünü assa kendinizden bilirsiniz, bebekler de böyledir kısmı. O yüzden doğduğundan beri her hareketimi anlayacağı düşüncesiyle suratımı bile asmamaya çalışıyorum :) bunun dışında dediğim gibi tekrara düşmüş kitap bi çok konuda
0 oy
tarafından
Kitabi temin etmek isteyen varsa sefamerve de kargo dahil 20.70 tl ye satın aldım inşalalh okuyacağım ve faydasını görürüm 
0 oy
(27 puan) tarafından
Ben de bu kitabı çok merak ediyorum. En kısa zamanda almak istiyorum.
0 oy
tarafından
Denk gelirsem bakarım bu kitaba
0 oy
(15 puan) tarafından
Çok satan kitaplardan biri. Kitap yurdu sitesinde ön sayfada çıkıyor. Alıp okumak lazım.
0 oy
(28 puan) tarafından
İlk fırsatta okumayı düşünüyorum.

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 487 göst.
20 Haziran 2024 Aile kategorisinde Nare88 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 182 göst.
26 Temmuz 2024 Aile kategorisinde _Masal0211 (416 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 233 göst.