Kızlar postlarimdan bilirsiniz eşimle ayrılma kararı almıştık aile büyükleri bebeğinin başında dur biz sana bakarız dediler evin birsuru ihtiyacı var kim yapacak bilmiyorum taksitlerim var ödenmedi nefret ederim borçtan napcam bilmiorm eşimle 1 aydir konuşmuyoruz mesaj attım evde deterjan yok die bingo almış hep Ariel kullanırdık neyse çay yok dedim saçma sapan birşey almış tuvalet kağıdı kalmadı dedim ben eve mi geliom onuda alamam dedi ... Bıktım ben ya ben alışkın değilim parasizliga hep çalıştım senelerdir çok zoruma gidio eve 10 lira koymuo babam dün gece acillesti saat 11 gibi kardeşim aradı oda eve geldi nereye gidion lan dedi bende babam fenalasmis dedim kızımı aldım cikiom çokta s... desin dio bana ya zaten babam ağır ambulans geldi götürdüler dusunebilio musunuz babam ölse Allah korusun taksiye binecek param yok hastaneye gidemem ya ben çok yoruldum kendi nasıl düşünmez anlamiorm ben bir erkek nasıl eve para vermez ya tamam 500 lira yoktur cebinde ama 100 liradami yok bu evde bebek var hasta babam var