Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_4b5eed54a3166f4d086e32e359aed13b, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Dunyanin sonu geldi. Duyduklarimdan sonra erkeklerden tiksindim-Diğer
0 oy
1,044 göst.
Diğer kategorisinde (673 puan) tarafından
Olay olalı 1 yıl kadar olmus ama ben yeni duydum bunu. Yaşadığım yer küçük bir ilçe. Evli bir adam karısı evde yokken başka bir adamla ilişkiye girmiş. Karısı eve gelince camdan ikiside kaçıp camiye gitmişler ve orada devam etmişler. Caminin imamı görmüşler hiç onlara görünmeden polisi aramış. Sonuc olarak ikiside polislere yakalanmışlar. Allahim nasıl bi devire denk geldik biz böyle. Aklım almıyor psikolojik olarak çok etkilendim. Rabbim colugumuzu çocugumuzu korusun. 

30 Cevaplar

0 oy
tarafından
Off oyle tedirginim ki artik. Hele buraya uye olali daha da kotu ildu duyduklarim okuduklarim. Disari cikmak istemiyorum. Heryer cok guvensiz geliyor iki tane kizim var. Allah im korusun. Hersey cok kotulesti yaa cocuklari parka bile goturemiyorum yaa oyle edepsiz veletler var ki ettikleri kufurden yerin dibine giriyorum. Nasil bu kadar ahlaksiz olduk nerede bu anneler babalarr. Cocuklari tv ler internetler buyuturse boyle olur. Eskilerr ahh eski analarimiz babalarimiz en kotusunde bile bir edep varmistir. Yazik bizlere. Birde gunahalr ahlaksizlilalr ortaya o kadR net koyulmaya basladi ki millet kaniksadi ve normallesti. Basimiza iyi ki tas yagmiyor. Allah merhamet etsin. Toplumumuza bilinc versin.
(673 puan) tarafından
Valla biz anneler olarak çocukların üzerine titremeliyiz. Hayatimizi onları güzel yetiştirmek üzere olmalı sadece
-Reklam-
0 oy
(539 puan) tarafından
Hayirda yani karısı gelince niye evden kacmislar sonucta yattigi kadin degilki erkek hadi kacti cami ne alaka cop konteyniridami yokmus yolda falan icine girseydi arkasina gecseydi mal millet ya polis olsam ikisini sabaha kadar islak sopayla doverim camiye boylemi gidilir diye kadin ne diyecek kocam beni aldatti hemde erkekle dusuncesi bile kötü
(673 puan) tarafından
Kadin gördü mü görmedi mi bilmiyorum ama o kadın için çok kötü bi durum
0 oy
(9,234 puan) tarafından
Çocukları olana kadar mapus damları da kalsinlar
0 oy
(137,495 puan) tarafından
gay mis demekki ben hep goruyom burdq
(673 puan) tarafından
Bizim burda ilk duydum ben
0 oy
(835 puan) tarafından
Yuhh yaa iğrenç millet azdı iyice 
(673 puan) tarafından
Hemde çok bide ufak bi yer olunca çok şaşırıyor insan
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Töbe yarabbim bide camide çarpılasıcılar 
(673 puan) tarafından
Off sormaya carpilsalarmis keske
0 oy
tarafından
Tövbe estağfurullah Allah ıslah etsin böylelerini
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Allah'ın cezaları ya pislikler yüzünden başımıza her musibet geliyor
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Allahm çocuklarımızı şeytana uydurmasın doğru yoldan ayırmasın napcaz bilmiyorum artık iğrenç nasil bir zamanda yaşıyoruz ya 
0 oy
(598 puan) tarafından
Pis herifler ıyyy mide bulandırıcı

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 1,684 göst.
19 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 454 göst.
13 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 391 göst.