0 oy
484 göst.
Diğer kategorisinde (439 puan) tarafından
Ayy kızlar dünkü serumdan sonra kendime geldim :) bugun hemen işe giriştim ev kokmustu resmn 10 gunden fazladır el atmıyrdm . Mutfak dolaplarını sildim buzdolabını şimdide girip banyoyu yıkıcam :) 

Sizde nsıl temizlik işleri :)

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne varsa kendi annemde var valla yarın yardıma gelicek bana ev berbat☺
(439 puan) tarafından
Ohh ne güzel :) anneler iyiki var ❤
tarafından
Aynen canım ☺☺
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bnde hamile oldugumu bilmeden son surat yapiyodum bitek mutfagim kalmisti hamile olfugumu ogrendim 3 gunde anca temizleyebildim mutfagi:DAma bitti cok sukur yarinda halilarim geliyor evi silip supurup sericem tamamen biticek insalalah:)

tarafından
Aa ayniyiz seninle hemn hemn bnimde oglum var 3 yasinda :) ama biz daha kucuguz sizden 5+1gunluguz biz dahaa:))
(439 puan) tarafından
Tesadüff :)) benim oglan 01.08.2016 dogumlu kardeşide 2020 marta falan denk geliyo Rabbim nasip ederse :)
tarafından
Evet bnim oglumda 18.08.2016 dogumlu kardesi de nisan dogumlu son adet tarihine gore ama sezeryan oldugum icin mart dogumlu olur muhtemelen:)
(439 puan) tarafından
Sanki anlaşıp yapmışız ikisinide :D :D ikisininde günleri yakın :d
tarafından
:D aynn biri yaz biri kis bebegi olacak cocuklarimiz Allahin izniyle
0 oy
tarafından

Şimdilik pek bisey yapmıyorum sadece ortalığı toparliyorum detaylı yapsam kalkamam yatakdan idare edimde doğuma yakın da Kızkardeşimi çağırcam gitmeden önce 

(439 puan) tarafından
Tek kzım bi kız kardeşim olsun bende cok isterdim :)
0 oy
(80 puan) tarafından
Mutfak dolaplari silindi buzdolabi silindi mutfak temizledi  yatak odasi salon oturma odasi toplandi simdi banyo tuvalet balkonlar yikanacak yarinda kapı  cam yerler silinecek:-)
(439 puan) tarafından
Ohhh maşaallah maşaallah :)) biz son iki gün kala tutuştuk :)
(80 puan) tarafından
Inanki gece yatarken şunları  yapacagim diye yatıyorum  sonra kalkıyorum  bakıyorum  ki aksam olmuş  uzerimde anlam veremedigim bi ağrılık  var :-)
(439 puan) tarafından
İnan anıyım :) yatarken kurdugum temizlik planlarını işleve koysam 1 günde biter ama gel gör agır olunca bi taraf kalıySn yerinde :))
(80 puan) tarafından
:-) bol dua oku kuzum cok rahatlatiyor
0 oy
(119 puan) tarafından
Bende 10 gündr yatıyordum protestan kullandığım icin .Bugün kalktım buzdolabını fırını hallettim eşim camiden gelsin mutfak dolablarina  o halledecek  mutfağın halinide makineye attim geçen haftada perdeler camlar bitti  .lavabo banyo .kaldi devamıda yarına kaldı attik
(439 puan) tarafından
İnşaallah benimkde yarına biter canm :)
0 oy
(527 puan) tarafından
Valah ben bir hafta önce adan zeye yaptim bu gün gene yaptim yarın gene öbür gün gene bayram gelene kadar yaparim 
(527 puan) tarafından
Benim yapımda var bu gün saat 5 kalktım 3 aylık bebegimde var gene adan zeye yaptim saat aksam 8 de bitirdim
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Her isim duruyor canim evime gelen 'de olmaz zaten memlekette degiliz uzağız. Hamileliğim riskli arkadaslarmz da sagolsun anlayışlılar
(439 puan) tarafından
Bizede aynı kimse gelmeyecek bu bayram iki taraftada kırgınlıklar var tek eşim ben oglum.  Ama yinede temiziyim bayram bahane olsn dip bucak ki soonra rahat rahat yatıyım :))

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 544 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Daydreamerukenn21 (762 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 89 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 175766 (386 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 574 göst.
11 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (9,695 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 182 göst.