Çocuklar grip oldu dünden beri uyku uyumadık ailecek sürünüyoruz sabah olsun da ezcaneye gidip ilaç alırım dedim neyse netten baktım 8de açılıyor diye yazmış bende aldım oğlanı çıktım 15 dakka yürümiyim dedım otobüse bindim eczane yok açılmamış dokuzda açılacakmış bır saat orda bekledım kucagımda hasta bebek evde iki kızım Allahım gurbet ne zor bırakacak kimse yok rezillik resmen aklım onlarda kaldı napıcagımı şaşırdım bekledım açılmasını mecbur. Aldım ilacı dönüyorum otobüste adamın teki yer verdi sagolun incem zaten dedim baktım diyo ozaman bebegı ver çocukta uyumuş yanı kucagımda yok dedım adam tuttu çektı çocugu aldı şok oldum napıyosun bıle dıyemedım korkuyorum artık herkesten kimseyle diyaloga giremiyorum resmen haberlerden izliyorum en ufak bışey de herkes şiddet küfür dondum kaldım şu pandemı zamanı sen mılletın cocugunu ne dıye alırsın kucagına 2 dakka durdu durmadı iniyorum dedım aldım bebegı geldım hemen yıkadım onu da kendımı de. Bu gune de böyle kötü başladım malesef
İzinsiz yaptığı çok saçma
Hay Allah'ım ya tmm iyilik yapmak istemiş ama zorlada alınmaz ki cnm benim ülkemin sonu nereye gidiyo acaba ya
405,646 soru
12,154,670 cevap
36,586 kullanıcı