0 oy
145 göst.
Diğer kategorisinde (223 puan) tarafından
Benimle yapmak isteyen varsa yapalım:D

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende İsveç diyetimin 12. Günüm deyim 1 gün kaldı bitsin bende kabak diyetine başlıycammmm
tarafından
Eşim ve alt komşum zayıflamışsın biraz diyolar ki bende görüyorum o farkı hem kendimde hemde tartıda.
(4,876 puan) tarafından
Darısı bana artık :)) tek sıkıntım sezeryan göbeği :/// spor da yapamıyorum belimden rahatsızım
tarafından
(Sormam lazım)
12. Güne gelene kadar öldüm öldüm dirildim valla açım açım diye ağlıyorum resmen :D bir gün bakıyom diyom tamam ya alıştım artık açlık hissetmiyorum ertesi gün açım açım diye eşimin başının etini yiyom :D
tarafından
Butun gun atistirmayla duruyorum yazini gorunce arastirdim sabah yapayim bunu dedim baslar baslamaz psikolojik aciktim biraktim :D
(223 puan) tarafından
Kızlar ben hem zayıflama çayı kullandım hem detoxlar yaptım hem diyet spor falan
-Reklam-
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Bende başlayayım :))) 

Akşama 3-5 kilo kabak alayım da :)))
0 oy
(10,046 puan) tarafından
Ben karabuğday detoksuna başladım 2 günlük bakalım ne kadar gidecek bayrama kadar 5 kilo vermek istiyorum
tarafından
Bayram da geldi zaman ne cabuk geciyor
0 oy
tarafından

Diyet konusunda iyi degilim ama ismi cok havali isvec diyeti kabak detoxu falab:D

0 oy
(7,792 puan) tarafından
Nasil yapiliyo anlatsana canim
(223 puan) tarafından
Internette var kuzum sabah 2 haşlanmış yumurta maydanoz peynir öğlen ve akşam yağsız tavada kabak rendelenmiş şekilde üstüne yoğurt istediğin baharat ve dereotu tabiki bolca su
0 oy
tarafından

457575146467545 gündür her türlü zayıflama detoksundayım afafafsfsfg :D:D

(1,140 puan) tarafından
Benimde bu gün 1 inci günüm ben cok sık yapardım bu ara bırakmıştım hemen 2 kilo almışım geri başladım ablamın2 bucuk yaşındaki kızı markete gidince kabakların yanına gidip anne teyzemin kabagı diyomuş ne kadar cok kabak yiyosam:)
(1,140 puan) tarafından
Yanlış yere yorum yapmışım pardon :)
0 oy
(1,157 puan) tarafından

Daha onceden yapmistim sadece 1 kilo verdim ama kabaktanda sogudum resmen :D Heralde cok uzun bir surede yemem 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 131 göst.
7 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 26 göst.
0 oy
6 cevap 105 göst.
0 oy
2 cevap 55 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Asel_34 (148 puan) tarafından soruldu

405,959 soru