0 oy
340 göst.
Diğer kategorisinde (738 puan) tarafından
Kızlar artık tutumlu olmak istiyorum misal makyaj malzemelerim var ama trendyolda indirime girince bir sürü alıyorum kıyafette aynı şekilde oğlumada alıyorum eşim bişey demiyor ama fuzuli masraf oluyor artık o parayı oğlum için köşeye atabilirim veya zor günler için ama yapamıyorum güzel bişey gördüm mü hemen almak istiyorum kendime nasıl dur derim. Misal az önce 300 tl lik sepete attığım ürün var alsam mı almasam mi aklım kalıyor halbuki alacağım şeyler bende var zaten ekstra hoşuma gittiği için alicam valla böyle olmak istemiyorum artık kendime dur diyemiyorum ise baslicam eşim diyor benim maaş eve gitsin seninkini çocuk için bankaya atalım yoksa sen birgün de yersin diyo çok doğru soyluyo offf.

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
İçince olmalı canım anlattiklarin biraz fuzuli ama şöyle yap elindeki paradan kumbara yap ve her gün at birikikce harcama ama hoşuna gidecektir
(738 puan) tarafından
Onu eşim yapıyor bende içine atıyorum ekstra bana harçlık veriyor onu harcıyorum ama onuda oğluma biriktirmek istiyorum en güzel sanırım altın yapmak dimi
tarafından
Ben hep altin yaparım canım kesinlikle altına yatir
(738 puan) tarafından
Şuan köşede para var biraz gidip çeyrek falan alayım en iyisi her ay birtane alsam super olur
tarafından
Kesinlikle en doğru karar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gereksiz masraf yapana kadar gram altin al koy kenari insan oyle daha rahat oluyo en azindan birikim oluyo
(738 puan) tarafından
Haklısın ama işte köşede param varsa hemen harcamak istiyorum bizim aile hepsi böyle onlara çekmişim esimde tam tersi kendine hiç harcamaz hep birikim yapar ona çok ozeniyorum
0 oy
(7,736 puan) tarafından
Valla ülkeninde insanlarında hali ortada kriz var. Bir şey alırken iki kere düşünüyorum ben gerçekten ihtiyacim var mi diye. Aldığımız para ay sonunu zor getiriyor kira fatura mutfak derken. Köşeye para atmak nerdeeee :) imkanin varsa bi banka hesabi aç birikim yap. Kimin ne olacağı belli olmaz Allah korusun. 
0 oy
(14,241 puan) tarafından
Birşey alacağın zaman kendine buna gerçekten ihtiyacın var mı bu olmadan da hayat kaliteni düşürmeden devam edebilir misin diye sor inan çok işe yarıyor
0 oy
(818 puan) tarafından
Eline gecen parayi bi kumbaraya at kumbara dolana kadar da acma kumbarada ne kadar birikirse banka hesabi ac oraya at ben oyle yapiyorum yoksa ortada duran para cabuk harcaniyo ama kumbaraya girince cikarmak icin ugrasmiyorum 
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Kuzm ben zaten aşırı makyaj sevn bri değilm göz kalemi rimel ruj bu kdar giym knusna gelince zaten düzenli kullanan biriyim öyle amn bu sne bu renk moda dyip Bi srü para harcamam işte düğünde bayramda alırsak alırız eşimde benm gbi çk şükr sigara alkolde yok evde kendimizn kızm içn 5 tane yazlık elbise aldım zaten pandemi Bi yre gdilmiyo onn dışında ay bu hfta şuraya buraya gdelm de demiyoruz ayda Bi yetrli uzak mesafe içn söylüyorum her hfta snu mangl mutlaka yapr eşm. Abur cubr fzla yemeyiz dışrda çok nadr yerz onn dışında mutfak içn gıda konusunda asla snır koymayz ne grekyosa alınır ama kalkpta ay bu bardak fincan takımı çk güzelmiş alayım dedm çnkü Bi geleceğimiz var ve brde kızımız o yüzden birikim yapmak zorundayız iyi gn var kötü gn var ayğımzı denk alıyrz dyelim
0 oy
(164,101 puan) tarafından
kiz esin halen askermi sen bi ara birakcak falan diyodun valla karta atiyom ben nakit olursa gidiyo kart olursa harcamiyom
0 oy
tarafından
Her ay birkac gram altin al maas aldiginda

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,420 göst.
22 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 582 göst.
0 oy
21 cevap 760 göst.
23 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Tekcocuk (2,024 puan) tarafından soruldu