Kizlar bilen biliyor benim de esiminde bu 2 ewliligi ikimizinde ilk eslerden cocuklar war esimde bende asla senin ewladin benim ewladim ayrim yapmayiz esim zaten cocuk hastasi bisey. Herneyse esim ceza ewinde benim 6 aydir ne zaman cikicagida belli deil belki 2 ay sonra belki 10 sene sonra ben suan hamileyim 1 haftaya dogumum war ins. Esimin eski esiyle gorusuyorum cnku cocuklari ufak esim ben iltesimin kurmak istemiyorum sen kur demisti baya baya sohbetimiz war yani. Simdi esimin ufak oglu 8 yasinda annesi hic bakip ilgilenmio cocuk sokakta buyuyor resmen esim ceza ewine girmeden bizde kaliyordu ben bakiyordum zaten esim girince annesine werdim annesi simdi aradi beni. Hamileymis cocuk onu cok yoruyormus dogum yaptiktan sonra ben haftaya yani. benim almami soyledi okulada orda kayit et dedi sen gorurur getirirsin esim burda olsa asla dusunmeden tamam derdim ama esim yok ne olcak belli deil karnimi yeri gelio zor doyuruyorum yeni bebk olcak onun bakimi we birde esimin oglu okul ws ws ne yapsam sizce ya o kadin bakamz bundan eminim. kotulemek icin demiyorum ama o tarz bi kadin zaten baksa sen al demez bana ben simdi kabul etmesem o cocuk orda bakilamicak alsam nasil yaparim bana bir akil werin ya sana hber wericem dedim biraz uzun oldu hakkinizi helal edin