+2 oy
1,368 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından
Nişanlımla 10 gün sonra düğünümüz olacak allah nasip ederse.. herşeyimizi birlikte yaptık ettik evlenince eşimde çalışacak bende fakat eşim bilezikler evde durmasın hırsız girer bankaya koyalım kullanacağın zaman alırsın falan diyor ne düşünüyorsunuz? Birde düğün sonrası balayına gidicez bayramida ailecek köyde geçireceğiz. Nişanlım bileziklerle balayı yapılmaz anneme veririz gerekirse koynunda saklar onu balayini 5 gun yapicaz 5 gün sonra köyde oluruz zaten alırsın takarsın bilezikleri falan dedi ? Annen kaybetmez dimi dedim yok canım saçmalama öyle şey mi olur dedi nisanlim da... Birde bankaya konulacak ben benim bankam olsun istiyorum ama nisanlim senin benim mi oluyor aramızda diye beni yanlış anlar diye cekiniyorum. Normalde hiç senin benim olmadı aramızda.

47 Cevaplar

0 oy
(667 puan) tarafından
Kimseye güven olmaz kendi adına yatır 
-Reklam-
0 oy
(800 puan) tarafından
Kmseye güvenme bak aynı evin içindeyiz 10 milyar para borç almıştı eşim birazda çeyreklerm vardı bozduk 12 milyara yakın manav açıcaktık olmadı parayı dedım altın yapalım para böyle gider kalablk aile babasına geçen para mevzusu açıldı dedı ki verdin para biti 5 Milyar kalmş ben şok sinir krizi geçirdim seszce ağladım içimden geçen kaynım 2 BİLEZK yaptı onu bozmadı parasını yemedi ama eşimn yedi güvenme bak para yok
0 oy
tarafından
Ben balayına giderken üstümde ne var ne yok anneme verdim dönüşte aldım kayınvalidem çalışıyordu o yüzden anneme verdik. Kayınvaliden ile aran iyiyse sıkıntı yoksa güveniyorsan ona da bırakabilirsin. Hesap konusunda da eşine söyle benim adıma açılsın canım de yanlış anlamaz altınlar senin zaten.
0 oy
(800 puan) tarafından
Sen bizden iyi tanırsın nişanlını canm
0 oy
tarafından
Kasaya koy  da merak ettim kac tane imiş bunale
0 oy
(1,889 puan) tarafından
Biz kuyumcu tanidik diye onun kasasina koyduk balayidan dönduk zaten ev alacaktik biz amn snrada kasadan aldik evimizin parasini ödedik ben kimseye güvenemedim
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Kessinlikle kimseye verme senin bileziklerin sende kalmalı annesine neden veriyor sen saklamasını bilmiyor musun çocuk musun ? Nişanlına söyle ben takılarımi evimde saklarım hırsız da sanki kapıda sizi mi bekliyor ona göre kapınızı kitlersiniz yerinde olsam asla kimseye vermezdim ki vermedim de düğünde takılan herşeyi biz aldık bankaya falan da yaptırmadık eşimle ilgili bazı durumlar oldu bende onun için harcadım bazı takılarımi, ama onun dışında eşim anneme vereyim onda kalsın demedi biliyor beni kabul etmez aksine kavga ederdim. Sende dişli ol ve kimseye hicbirseyini verme güvenme benden demesi
0 oy
tarafından
Birazcık aklın varsa kaynananya bırakmazsın bunu diyorum sana şimdi iyi gelir iki gün sonra istersin vermez borca verdık der dımdızlak kalırsın burada neler okuduk neler bankaya koy malını kimseye verme 
0 oy
(2,690 puan) tarafından

Şimdiden bilezik konusunu bu kadar dert ediyorsan eşine de ailesine de güvenmiyorsun bence. Bana göre evlilik demek ortak gelir gider olacak, senin benim olayı bitmiştir, demektir. Ben nişanlıyken de güvenirdim 3 yıllık evliyiz ben de çalışıyorum, asla aramızda senin para benim para, senin hesap benim hesap, kelimeleri geçmez.

Diğer konuda da bence nişanlın haklı. Balayına bilezik götürmek gereksiz ve güvensiz. Biz de aynı şekilde kayınvalidemlere bırakıp gitmiştik. Hatta ben ısrar ettim orda dursun diye. Endişe ne anlamadım. Fazla şüpheci yaklaşıyorsun bence. 
0 oy
tarafından

Başta öyle deniliyo ama sonra o altinlardan bir daha haber alinamiyo:ermm: mügeye çıksan bulamazsın o derece:angel: bence akıllı ol git bir hesap aç at hesabına sonra çok pişman olursun:D

0 oy
(2 puan) tarafından
Sakın verme bende balayına giderken bütün takılarımı eşim annesine verdi ve bir dahada geri alamadım sakın verme git kendine hesap aç oraya kat
0 oy
(2,529 puan) tarafından
Ben olsam asla bırakmam git bankaya koy. Ben köye geldiğimiz de bı yere giderken asla onlara bırakmıyorum yanımda taşıyorum hep yani ben olsam gider bankaya koyarım vermem
0 oy
tarafından
Ben kaynanaya verdim zengin olmalarina ragmen bilziklerimi ve altinlarimi vermedi. Helal etmiyorum sen benim gibi yapma 
0 oy
(1,780 puan) tarafından

Ben tüm altınlarımla gitmiştim balayına kimseye de bırakmadım. Hiçbişeyde olmamıştı. Döndükten sonra bankaya yatırdık biz. Benim altınım benim koynumda durur kaynanamınkinde durmasın :D

0 oy
tarafından
Ortak hesap açıp koyun 
0 oy
(644 puan) tarafından
Kesinlikle kendi hesabina yatir sakin.onun.hesabina verme ne dusunurse dusunsun akillik et 
0 oy
tarafından
Bankaya koy kimseye güvenme 
0 oy
(928 puan) tarafından
Hiç güven olmaz valla verdin mi alamazsın koynundan iş işten geçtikten sonra babasını tanımıyor millet onlar gelinin güvencesi senin benim var tabi senin hakkın onlar gelinin hakkıdır yani madem senin benim yok benim adıma olsun de alınırsa alınsın
0 oy
tarafından
Kasanı aç evlenmeden kimseyede verme giden gelmiyor 
0 oy
(25 puan) tarafından
İkinizin adına açın kasayı biri olmadan diğeri giremiyor o durumda hem senin benim olmaz ayrica otellerde kasa oluyor bileziklerini koyabilirsiniz ama kasayı simdi artırın tatile gitmeden sabah banka kasasına koyun gidin ha düğünde bayramda takari. Hevesiniz varsa hemen veriyorlar bankadan  zaten

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 175 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 297 göst.
26 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde bahtsizbedevi (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 828 göst.
9 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde bahtsizbedevi (192 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,366 soru

23,816,697 cevap

318,100 kullanıcı

...