0 oy
190 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar 34 gunluk lohusayim buzamana kadar birsey olmadi ama bu saat olmus uyumadim uykum kacti diye sonra biraz dalayim dedim ondada 20 dknolmus zaten tam uyumadigim icin farkindaydim herseyin ruyamda bebegimi emziriyorum o an sanki ustume birsey geldi annemde yanimdaymis diyorum bebegi tut tam annem egiliyor bebegi alsin salavat getiriyorum uyandim sonra :-( uyandim tir tirtitriyorum sicak terler basti beni :( ailemin yanindayim ama odada bebegimle tek yatiyorum iyice uykum kacti :(  40 bittikten sonra olmaz degilmi

5 Cevaplar

0 oy
(465 puan) tarafından
Ah ahh tek basimaydim besigin sallandigini görüyodum değişik sesler duyuyodum nefesimi kesiyorlardi seni korkutmak amaçlı demiyorum ama odana bi ayet as kuran-ı kerim koy varsa 
tarafından
Hem bebegimin hem kendimin bas ucunda yasin serif var canim cok sukur diyordum simdiye kadar olmadi az once bir kotu oldum :(
tarafından
Gerçekten mi ya
tarafından
InsAllah daha olmaz banada kimseyede
tarafından
Amin canm inşallah sen bol bol ayet oku
-Reklam-
0 oy
(539 puan) tarafından
Seni basmışlar kuzum eğilip kalkarken bile besmele çek oku oyle yat lohusalikta oyle olur geçiyor merak etme
tarafından
Zaten surekli salavatimi besmelemi cekerek hareket ediyorum az kaldi bir bitseydi sindiye kadar olmadi simdi olunca kotu oldum zaten uyku yoktu iyice kacti daha yagamam bu gece
(539 puan) tarafından
Bol bol dinlenmezsen sütun azalır canım bebeğin icin uyumaya çalış az kalmış zaten
tarafından
Ya valla sabah ezani okundu babam uyandi onun guvencesiyle uyumusum 1 saat canim
0 oy
tarafından
Olmazsa dikkat et cnm yannda birisi uyusun lohusa şoku gecrrsn Allah korusun bende ondan korkuyorum hep oyuzden eşim kalick doğum ettmi hep  kız bebeğin beşiğinde eşinin tişörtünü yada montunu köy aynısı kendine yap korkma bişey olmaz ins 
tarafından
Kendi evimde degilim canim memleketteyim ailemin yanindayim eşim cogu gun evde olmuyor tek kalmiyayim diye geldim iste burayada. Bundan sonra yanimda birisini yatirayim bari
tarafından
Anladm cnm yatr cnm korkma çok zor su40gun ya
tarafından
Az kaldi hayirlisiyla biter ins dahada olmaz
tarafından
İns cnm
0 oy
tarafından
Yastiģinin altina bicak ya da makas koy ben òyle yaptim sonu da artik olmuyor
tarafından
Kuran var baş ucumda onuda denerim cajim
Tsk ederm