İşten eve geldim eşimde evdeydi oda bir iki saatliğine dinlenmeye gelmiş eve geri işe gidecek bende bugün tansiyonum yükselip düştü baş ağrısı yaptı bide grip olcam sanki burnum gözlerim yanıyor gelince hemen yattım eşim de açmıs bende dedim yemek var isiısı misin beraber yiyelim benim başım ağrıyor dedim öfkelendi sinirlendi çekti gitti ot gibisin gibi laflar söyledi çok zoruma gitti ve çok üzüldüm
Takma kafana cnm bian boşluğna geldi belki de gecmiş olsun bu arada
Canim maalesef erkeklerin yapısı öyle cok iyide olsalar. Ev isi olunca hazir yemeği koymaya erinirler. Kötü olmus öyle demesi ama bianlik ofkendendir sende sikma canini. Kadinlarin isi okadar zorki hem ise gider hem evi gorur hem kosacini gorur hemde hamileligi ceker. Kadinlar hepsiyle bas edecek sekilde yaratilmis ama erkekler maalesef yani. Oyüzden tatli canini sikma. Demekki kocan boyle seylere gelemeyen biri idare edecen. Sende hic uzatip huzurunuzu bozma. Belki kendi anlar hatasini.
Oyyy durup dururken mi
Canım ilişki yasamini iyi tut. Basında agrisa güzel bir dille yanına sokularak anlat.
Kendinden uzaklastirma. Kesinlikle ve eşinle güzel konuş.
Sorunun böyle cozulur
Malesef erkekler biraz öyle karnım burnuma geldi yer yatağında yatıyoruz yaparken zorlanıyorum o yatağı kaldır indir sancılanıyorum geçen sen yap dedim seni niye aldım diyor :D kalktım yaptim yatağı ne yapayim
Madem hastasın kendisinin görüp yapması gerekiyor bu öfkenin sebebi ne ki
1,492,084 soru
24,380,499 cevap
348,697 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın