+1 oy
283 göst.
Diğer kategorisinde (1,267 puan) tarafından

İki çeşit beşik var sizce hangisi daha kullanışlı, bebek ne zaman ayaklaniyor hangisini kaç aya kadar kullanabiliriz yorumlarınızı paylaşır mısınız 

image

image

14 Cevaplar

0 oy
(4,060 puan) tarafından
Sepetin aynısı var bnde 5 aya kdr yattı sonra dönmeye başlıyor içinde rahat hareket edemedi için kıyamet koptu gittim ikea aldım karyola tipi bunda rahat sallanıyor tek 
(1,267 puan) tarafından
Alttaki tipten aldın demi canım sonradan ? İkinci kaç aya kadar yatar acaba
(4,060 puan) tarafından
Beyaz olan canım benimki ama boyut aynı ikisinin de ikisidebi ise yaramaz Allah var yani sımsıkı aklım olsa almam ikisini de kollarını açmaya basladimi çarpıyor kolu uyanıyor safa sola yuvarlanmaya başladı kızım 4 aylık Ken yeminle hiç uyumadı içinde 1 ay zor dayandık gittim yeni beşik aldım bunda 4 5 yasa kadar uyur
-Reklam-
0 oy
tarafından
İkisinide kullanmadım canım 9 aya kadar piknik beşik kullandım şimdi park beşik kullanıyorum 

Üstte attigindan kimse memnun kalmıyor ama 
(1,267 puan) tarafından
Evet sadece görüntüsü güzel sanirim
0 oy
(11,942 puan) tarafından
Aman kuzum sepet alma
(1,267 puan) tarafından
Öyle diyorlar :/
0 oy
(4,722 puan) tarafından
Bende ikincisi vardı kızım dönerken ses yapıyordu ve sallarken o demirden de ses geliyordu yaşına kadar falan kullandık ama sonra kraftin park beşiğini aldım keşke en baştan alsaydik. 

Hem taşıması kolay hem seyahat ederken katla koy götür. Bana daha kullanışlı geldi 
(1,267 puan) tarafından
Park beşik katlanabilir mi oluyor hiç duymamistim guzelmis
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Ikisinide kullaniyoruz valla 14 aylik

(1,267 puan) tarafından
Kaç aylıkken kendini kaldiramaya başladı canim bebek
(2,360 puan) tarafından
8 ay dan sonra ama boyu cok küçüktü göğsüne geliyordu kenari simdi biraz daha uzadı tabi
0 oy
tarafından
Sepet beşik aldım ama ben bir beşik daha alıp odasına koyacağım icin sepet beşik tercih ettim. O da 6 aya kadar yatabiliyormuş. Altaki beşik güzel onu tercih edebilirsin daha geniş uzun sürede yatar.
0 oy
(14,154 puan) tarafından
Altta ki bizde var herkese tavsiye ediyorum çok memnunum oğlum 15 aylık hala onda uyuyor üstte ki küçük en fazla 7 aylık olana kadar kullanılıyor 
0 oy
tarafından
Bende ikiside var. Sepet besine 3-5 ay anca yatirdim. Sonra ahşap yatağa geçtik hala onda yatıyor
0 oy
(137,789 puan) tarafından
Sepet besikden herkez pisman
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Sepet pişmanlıktır sakın sakın yanaşma ona sadece görüntüsü var herkes ona aldanıyor. 3 aydan sonra sığmadı bile oğlum doğru düzgün en kullanışlısı büyüyen beşikler yıllarca kullan 
0 oy
(45,018 puan) tarafından
İkincisi daha kullanisli
0 oy
(447 puan) tarafından
Sakin ilkini alma kısa süreli sonta diger beşigi kabul etmiyor tavsiyem açılan büyüyen anne yanı beşik sert oldu biraz ama ben çok çektim 
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Sepet alma öbürü daha güzel
0 oy
(13 puan) tarafından
Benimki alttaki in benzeri 3 yaşa kadar yattı gayetrahat hemde  bende üstteki ne heveslenmiştim ama dediler ki en fazla 5 ay yatar sonra düşme tehlikesi oluyomuş

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 180 göst.
24 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,124 puan) tarafından soruldu
+1 oy
34 cevap 1,102 göst.
8 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Masallah. (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 183 göst.
0 oy
5 cevap 126 göst.
22 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu