0 oy
318 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,102 puan) tarafından
Kızlar gene sinirler tavan bende.. Kaynanamgil bazlama yapıyorlar bana hiç diyen olmadı bende inmem dün bana hava atarlarken iyiydi eşimin kuzeninin eşi 2 gün sonra gidecek nasılsa o gidince napcaklar? Eşimde incen yardım etcen diye tutturdu bende yapsın ebrusuna boyuna ona yediriyor gelini benmiyim omu dedim kızlar dakka başı biseyler verir kaynanam kayinbabam hamile diye dondurmalar alır getirir ona arkasından konuşmaya geldimi benim bacima şöyle çektirdi böyle çektirdi ben onun dondurmasinda goturduklerinde değilim ama 2 yüzlülük yapıyorlar eşimde incen diyip durdu hemde öğlen sıcağı eslemin başına güneş geçer dedim birsuru söylendi durdu bende gel anana sen yardım et o zaman ben haksızlığa gelemem inmiyorum dedim..

4 Cevaplar

0 oy
(164,144 puan) tarafından
sen cok doldun bi kac gundur kiz
(3,102 puan) tarafından
Dolduranlar sağolsun eşim para yetiremiyor diye buraya geldim iyiliği için cektigime bak oda ayrı basladi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Anlamadim valla niye yüzüne gülüp Bir şey ler götürüp yedirip arkasından laf söylüyor ki çocuğu değil ki aram açılmasın desin amaçları ne sana da aynı hizmeti yapıyorlar mi 
(3,102 puan) tarafından
Yok kız ne yapacaklar o hamile ben değil sanki geçen kayinbabam gözümün önünde dünyanın dondurmasjni almış ona veriyor kaynanam dakka başı bişey götürür yesin diye bana gelince zırnık yok getirdiginede kocam olunca yaşar yesin der diğer zamanlarda Eslem yesin der
0 oy
(1,663 puan) tarafından
O kuzenin eşi zenginlenrmi
(3,102 puan) tarafından
Yoo canım hiç öyle değiller ne icin
(1,663 puan) tarafından
Kuzum benim eltimin ailesi zengin diye kaynananam onlara hep farklə dVranır bak mesela eltim doğuracak ikinci çocuğu ama her şeyini alıyor para alcak ne kadar yanına doğuma gidecek ama benim kızım a çarşafını yırtıb sarmışlardı asla unutmam bu haksızlıkları bende belki yalakalık yapıyor diyorum senin kaynananlarda
(3,102 puan) tarafından
Yok canım yalakalık değil onlarinki iki yüzlülük beni cagirmadilar dünde ona semaver çayı yapmış kendi elleriyle ben istesem yapmaz bunlarda nispet yapıyor bana dün patladım ya bunlara beni sıcakta beklettiler çocukla diye
0 oy
tarafından
cagirmamislar canim boşver cagirsalardi inerdim de geç amann
(3,102 puan) tarafından
Canım öyle diyorum eşim daha uzatıyor incekmisim illa
tarafından
bahane mi yok kız iniyom birazdan de görünüyorsa takip et bitimine git madem eşinin de gönlü olmis olur sende yardim etmemiş olursun  :D
(3,102 puan) tarafından
Ne incem canım ya iki gün sonra ariycaklar zaten beni mumla o kadın gidince
tarafından
sen bilirsn canm
(3,102 puan) tarafından
Haksızlığa gelemiyorum canım eşimde istedigini desin ilk hamileligimde yaptıklarına saysin

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 597 göst.
0 oy
3 cevap 177 göst.
0 oy
9 cevap 287 göst.
0 oy
7 cevap 450 göst.

Kategoriler

1,495,353 soru

24,428,711 cevap