0 oy
71 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Merhaba anneler. Sezeryanla doğum yaptim sütüm gelmediği için mama verdi hemşireler. 2950 doğdu ve hic kilo vermedi suan 18 günlük sütüm geliyor ama şöyle bir durum var. Doktor kontrolümüz vardı dün mama verip vermedigimi sordu doktor bende vermiyorum dedim ve bebeğe perizdeyiz o zaman dedi anlam veremedim.daha sonra tartildiginda 200 gram almış 18 günde ve mama takviyesine basla günde 4 defa 30cc dedi bebek kilo almıyor dedi. Bebeğim aç olsa günde 3 den fazla kaka yapıp idrarını yapar mıydı veya huzurlu bir şekilde uyur muydu? Hafif sarılığı vardı ilk günler şuan devam ediyor artmıyor

6 Cevaplar

0 oy
(968 puan) tarafından
Yenidogan icin bilmiyorum ama yegenim ek.gidayla hic kilo alamiyor uykusuz huysuz. Gunde anne sutuyle beraber 4 kez mama yiyor toparladi mamaya karsi degilim 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doktor ver dediyse ver bence bende mama ile takviye ettim 
0 oy
(3,100 puan) tarafından
Başka bir doktora goturup ondanda bilgi al istersen canım 18 günde 200 gram iyi gibi geldi bana
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Kilo az almiş cnm.1 ay mama takviyesi al.Bnm bebegim 5 günde 100 gram aldi diye doktor az almiş dedi.
0 oy
tarafından
Benim oğlumda 15 günde 100 gr almıştı bizde mama başladık ben sütüm yetiyor diyordum ama sütüm çok duruymuş doyurmuyor kiko aldırmıyor muş meğer 

Benim oğlumun kakasinin rengide değişmemişti normalde yeni doğan bebekler bir hafta kadar yeşil kaka yapar ama bebim oğlum 15 günlük olmasına rağmen kaka rengi altın sarışına dönmemişti eğer senin bebeğinin kaka rengi de dönmediyse altı  sarısına sütun yağsız olabilir canım 

Mamayı da şırınga ile verirsen yada kaşık ile meme reddi yaşamazsın 
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Aç değildir ama sarılık artmaması için mama lazım verebilirsin bir zararı olmaz bende vermedim yoğun bakımda yattık bir gece ve ben hemşireyğm bebek ne kadar emse de süt olsa da mama takviyesi verilmesi gerektiğini biliyorum sarılık için ama cahillik edip milleti dinleyince işte yoğun bakımda öbür bebeklerin halini göre göre ağlaya ağlaya emzirdim bebemi sarılık tedavisi alırken ve bizimki bir gece yattı yüksek olursa 3 5 gün arası yatan bebişler var

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 131 göst.
5 Mart 2021 Diğer kategorisinde Ahsen (2,020 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 68 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,653 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 195 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Gurmeanne (660 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 86 göst.
3 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenianniiis (30 puan) tarafından soruldu

405,838 soru

12,162,921 cevap

36,612 kullanıcı

...