0 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (845 puan) tarafından
Kızlar makina parlatıcısı aldım ama nasıl kullanılır bilmiyorum makina ne zamandır temiz yıkamıuordı bardaklarda damla famla su kalıyordu tabakları sudan geçirmeme rağmen temizleniyor Du şimdi acaba bu parlatıcıyı makina doluyken mi kullanmalıyım yoksa boşken mi birde deli oldum fotoğrafınını yükleyemedim tableti koyduğumuz bölümün hemen yanında başka bir hazne var oraya mı dolduruyoruz parlatıcıyı yorumlarınız için teşekkür ederim 

4 Cevaplar

0 oy
(1,429 puan) tarafından
Parlatıcı gözüne dökeceksin 
-Reklam-
0 oy
(3,100 puan) tarafından
Canım deterjan gözünün orda kapaklı yer var orayı aç içini tasana kadar doldur parlatıcı ile sonra kapat o kapağı çalıştır makine deterjaninida koyup gözüne doluyken çalıştır
(3,100 puan) tarafından
Aynı şişe kapağı gibi kapağı olur çevirip aciyorsun
(845 puan) tarafından
Çok çoookk teşekkür ederim canım
(3,100 puan) tarafından
Rica ederim canım bide her yıkamada koymana gerek yok ayda 1 orayı doldursan yeter
0 oy
(14,067 puan) tarafından
Parlatıcı gözüne koy deterjan olan değil 
(845 puan) tarafından
Evet canım youtube dan baktım öyle bir yer varmış bende ilk defa gördüm çalıştırdım şimdi heyecanla bekliyorum umarım etkisini gösterir
0 oy
(3,696 puan) tarafından
Markası ne makinenin? Yani markadan fark edebilir diye sordum. Benimki profilo deterjan gözünün yanında bi hazne var uzun ince kapağı var oraya koyman gerekiyor parlatıcıyı. 
(845 puan) tarafından
Aynen canım benimkide oradaydı teşekkür ederim
(3,696 puan) tarafından
Rica ederim canım ne demek

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 654 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Linkin (19,801 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.
0 oy
2 cevap 90 göst.