0 oy
183 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,086 puan) tarafından
Kızlar şimdi sizce haksız mıyım 

Eşim sabah 6'da ise gidiyor akşam 7 8 gibi geliyor bazen isleri hzar mis gece 12 1.30 gibi geliyor eve geldiğinde de elinde telefon tv açık sürekli telefondan video isliyor oturup doğru düzgün birşey konuştuğumuz yok ben de sinirlerim geçen gün konuşmadım soğuk davrandım zaten olduğum yerde tanıdık kimsem yok pandeminden dolayı da 1 yaşında kızım var korkuyorum gdiip helmer kimseye sonra ne bu tavır dedi bende birşey yok dedidedim beni söndürme dedi ben keyfinden mı geç geliyorum vs dedi anlamış ama eve geldigin de hiç konuşmamız yok ya oturup derlediğimiz felan yok gündüz geç mı gelecen dedim erken gelecem fedi mesaj attım ne zaman gelecen diye cevap vermedi 2 kez aradım meşgule attı yine sinirlerimi alt üst etti ya 5 gündür konuşmuyoruz canım sıkılıyor ama çok asiti da sınır oluyorum 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından

En İyi Cevap
Canm takip ettirsene bı belki bi iş ceviriyordur 
(1,086 puan) tarafından
Nasıl yapayım telde bir kac kez yakalım uygunsuz borseler izleerken de bilmiyorum başka me yapıyor
tarafından
Eve geç gelmesi belki dışarda vakit geçirmesinden
(1,086 puan) tarafından
Bilmiyorum ama çok sinir ediyor beni
tarafından
Çok usteleme yoksa daha çok yapar .
Telefonla mi ilgilendi yemeğini ver git yat . Sen de umursama . Konuştuğu zaman telefondan başını kaldırmiyorsun ki dersin
(1,086 puan) tarafından
Tamam canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Haklısın. Tamam işi agir belki yorgun olabilir. Yorgun olan insan direkt uyur. Telefona yerine seninle konuşup çocukla oynayabilir. Tavrını devam ettir. Yoksa vazgeçmez
(1,086 puan) tarafından
Haklisin canım
0 oy
(85 puan) tarafından
Boşver usteleme sende hiç arama sorma ilgili gösterme kendi hatasını anlasın biraz da o senin için birşeyler yapsın
(1,086 puan) tarafından
Coj haklisin canim

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 436 göst.
16 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 2516 (1,607 puan) tarafından soruldu
+2 oy
18 cevap 484 göst.
0 oy
7 cevap 179 göst.
22 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy