0 oy
629 göst.
Diğer kategorisinde (102 puan) tarafından
tarafından kapalı
Söylediklerimin yaşadıklarımin hepsi  doğru bazıları yalan faaln demiş.keske yalan olsalar evet isyan da ediyorum psikiojikmen iyi değilim size soru soruyorum bana haraketler ediyorsunuz her soruma benim hayatım kimseyi ilgilendirmez ben biseyi yapıp sonra soru soruyorum korktum çünkü ne var bunda sizde bayansiniz biraz anlayışlı olun lütfen burada herkes soru soruyor bu uygulama anneler sohbet zaten ama bakıyorum da işinize gelen sorulara düzgün cevap veriyorsunuz gelmeyen sorulara ise haraketler hakaret edeceksiniz cevap vermeyin girmeyin ben zaten başlıkta belirtiyorum herşeyi yani girip bakmaniza gerek yok kalp kırıp duruyorsunuz kendi cinsim kalp kırıp hakaret edip sorularıma cevap vermiyor başkaları nasıl olsun acaba biraz anlayış lütfen 
notu ile kapatıldı: Haklı veya haksız platformda kaba söz içeren veya tahrik edici içerik paylaşmak yasaktır. Aksi taktirde yaptırımla karşılaşmak zorunda kalırsınız. Eğer kurallara aykırı mesaj yazılmışsa uyarı butonuna basarak bizlere bildirmeniz yeterli.

9 Cevaplar

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 662 göst.
0 oy
33 cevap 1,505 göst.
0 oy
12 cevap 520 göst.
21 Haziran 2020 Aile kategorisinde Ayselkrn (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 129 göst.

405,851 soru