Kızlar kocaman bır kuzen var cok uzakta kocamla aynı yasalar sole olayı anlatım bz kynanmlrdaydık o kızda oradaydı bır uclu koltuk var bır tarafında esım dıger ucundaki nenemız otryr onların ortasında dada ben bnm bır ısım vardı kalkdm nu kızda geldı esimin yanına oturdu esım tabı hemen kalkdı cunku bırsuru bos koltuk vardı nede kızın bakışları degısık hanı bole yenı asık olduğumuzda esimzn her sozune gülerdik ya hee ıste gözlerininnocıne bakıyr espri yapma sada guluyor bide ortamlarda heryerde dıyebılırım ayakları dıkerek otryr tabıı caizse kopek otrusu derler bıxım orada bu kız köyden geldı ama cok degısdı her hafta ayrı bır makyaj sa c boyatmasekıl ne bılım hıcde sevmıyrm zaten ne selam ne sabah
Siz nasıl bir yerde ve ortamda yaşıyorsunuz ya.. Nasıl bir zihniyet büyüttü sizi... Bizde kuzen kardeştir öyle büyürüz büyütülürüz biz, biliriz ki zor zamanlarda kardeşim olmazsa kuzenim vardır koşacak gelecek... Sarılır ağlarım kuzenime ben ne eşim ne onun eşi senin düşündüğünü düşünür,kanımdır canımdır kuzenim benim, gerçekten senin düşüncene de tabi dediğin gibi bir niyeti varsa eşinin kuzenine de hayretler ettim şuan nutkum tutuldu... Kıskançlıkta nirvanaya ermişsin bence...
Kadınlar farklı bakışları ve tavırları çabuk hisseder. Eğer eşine yürüdüğünü hissediyorsan eşine bu durumu söyle ki yüz vermesin kıza. Sen de kızın bu samimi hallerine bakışlarınla tepki ver canım .ki farklı bir niyeti varsa bile senin onu fark ettiğini bilip edebiyle otursun. Bu devirde kimseye güven olmuyor.
Birileri demis ki kardestir kiskanclikta nirvamaya ulasmissin sizin aileniz oyle kardesce buyutmus ve aksini dusunmek akliniza gelmiyo olabilir ama kizin acisindan bakin uzakta olan samimi olmadigi kardes gibi falan gormedigi bi nevi yabnci biri olan ustelik adamin yakin gorup dibone oturam melul melul bakan bi kuzenden bahsediyoruz acaba sen olsan ne yapardin kardestir olsun bosver mi derdin yoksa ayda yilda bi gordugu esimle slm slm dan baska muhabbeti olmayan elin ergen kizi dun bir bugun imi ne alaka kocama yanasiyo yuruyo mu derdin
406,594 soru
12,196,273 cevap
36,737 kullanıcı