0 oy
663 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (187 puan) tarafından
Kizlar biz 9 aydır evliyiz.  Eşimle aramız çok iyi fakat ben bu ruhani olaylardan çok korkuyorum yani Millet anlatıyor işte Çin gördüm şeytan gördüm falan ödüm kopuyor benimde böyle şeylerden. İşte gece 2 gibi eşim işten gelince gelir ben uyuyakalmissam beni öperek uyandırır sever ama ben çok korkuyormusum uyanırken hatırlamıyorum tabi ilk verdiğim tepkileri uyku haliyle. Dünde gece işten geldi benimki. Gelmiş beni öpmüş uyanmamisim sonra yüzümü seviyorken bir açtım gözümü. Ortam hafif karanlık en son hatırladığım TV izledigim falan aklım gitti benimde eyvah dedim bastılar beni eşimde ben korkunca küstü bana . Çok güzel yaptığı çok seviyorum ama korkuyorum işte ben kadar korkar yoktur herhalde ya. Eşim haklı mı

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ya ruh gibi gelirse herkes korkar.  Ben o yüzden hep eve girmeden ara derim arar bazen kapıyı acarım bazen kalkamazsam ac gir derim.  
-Reklam-
+1 oy
(4,688 puan) tarafından
Bence küsmesi normal değil her insan korkabilir bir anda, olabilir yani. Sende eğer korkuyorsan böyle şeylerden bununla ilgili şeyler okuma, birisi yanında konuşursa onu uyar. Ayetel kürsü, Nas-Felak oku. Allah izin vermedikçe bir şey yapamazlar korkma. 
+1 oy
(7,812 puan) tarafından
Eşin niye küsuyor ki karısının huyunu biliyor açsın ışığı öyle sevsin madem ..
(52,106 puan) tarafından
çocuklar duymasinda Hatice cikiyodu ya ordan burdan korkutuyodu onun gibi☺️
(7,812 puan) tarafından
Ahahah gözümde canlandı (≧▽≦)
0 oy
(14,154 puan) tarafından
Bence mesela haklılık ya da haksızlık değil korkuyorsun sonuçta bilerek yapılan bir şey değil
0 oy
tarafından
Piakalojin bozulmuş bacım dua oku öyle şeyleri aklına getirme 
0 oy
(185 puan) tarafından
Hayatım düşünme böyle şeyler bı ara bende takmıştım insan taktikca fena oluyor
0 oy
(13,618 puan) tarafından
Tabiki eşin haksız benim eşim de çok korkar sırf bu korkusu için gece üzerini açtıysa örtmek bile canım 
0 oy
tarafından
Aynı ben :D ilk evlendiği yıl bir arkadaşım vardı gece 1de işten geliceği zaman 1112.gibi arar gece 1 kadar kapatyırmazdım telefonu grceeci olunca ailemin evine giderdim oğlum olunca arkadaş oldu bana yorgunluktan onları düşüncek zamanım olmuyor :D
0 oy
(1,298 puan) tarafından
Benim eşimde korkar çok sinir bozucu bir durum aslında. Bende eşimi öperek yada dokunarak uyandırdığım zaman şeytan görmüş gibi uyanır. Sinirlerimi bozar. :)) 
0 oy
(1,090 puan) tarafından
Niye küsüyor ki ben de uyuyunca eşim yanıma gelse korkuyorum uyku hali olan bir şey 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 120 göst.
0 oy
6 cevap 183 göst.
20 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Po htc (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 520 göst.
5 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Masal Su (201 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 239 göst.

412,675 soru