0 oy
177 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (36 puan) tarafından
Kızlar 30 yaşındayım 3 çocuğum var en küçüğü 11 aylik ve ben 73 kiloyum doğumdan sonra hiç veremedim boyumda çok uzun deil 165 farmasinin kahvesini aldım içmek için ve zayıflamak içinde diyetinide uygulamam gerekiyomus diyet su şekilde öğlene doğru kahvaltı ama sıfır  ekmek patates yasak ikindin kahve ve akşam 7 ye kadar su hariç herşey yasak yemicen pirinç makarna yasak 8 e kadar yeme işini bitiriyosun yemekten sonra 1 buçuk saat su bile içmek yasak 1 buçuk saat sonra suyunu şekersiz çayını iciyosun ertesi gün kahvaltıya kadar hiç bisey yemiyosun bu arada akşam da ekmek yasak bugün başladım ve çok kötü oldum içim sayfaldi bu şekilde bi diyet normal mi uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin not bebeğimi emziriyorum 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Diyet ne ki yeniomu:D
-Reklam-
0 oy
(1,090 puan) tarafından
Diyetisyenin uyguladığı bir diyet mi kuzu yoksa kendin mi buldun 
(36 puan) tarafından
Yok canım ben ömrümde gitmedim ki diyetisyen e farmaside satılan bi kahve bilirsinizdir belki hindiba galiba onu içtiğinde bu şekilde diyet uygula diye söylendi yengem farmasi satiyo o söyledi ve dayanamadim midem bulaniyo başım dönüyo duyduğum kadarıyla diyetisyen bile 1 dilim de olsa ekmek yemene musade ediyo bunda hiç ekmek yok makarna pirinç yasak
(1,090 puan) tarafından
Yok kuzum ya bakma onlara sen her insanın bünyesi farklıdır sana iyi gelmeyebilir. O kadar zorlama kendini yemene dikkat et biraz spor yap imkanın barsa diyetisyene git
(36 puan) tarafından
Imkanim yok canım ya artık evde kendim yememe dikkat edicem sporla falan zayiflicam
(1,090 puan) tarafından
Öyle yap kuzum kendini o kadar zorlama emin ol hızla verilen kilolar geri alınıyor
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Valla bugün de başlayım ben dedim ama içim şişti açlık bana göre değil ama yapmaya çalışcam 80 kg olmusum
(36 puan) tarafından
Valla canım bana söylenen de Sabah ve akşam 2 öğün yiyecen ve ağzına ekmek surmeyecen dayanamadim
(5,328 puan) tarafından
Çok zor ya. Almak aşırı kolay. Dün bı elbise sipari etmiştim geldi. Denedim olmadı o kadar moralim bozuldu ki. Bakalım biraz verirsem ne âlâ
(36 puan) tarafından
Inşaallah canım nasıl vericez onuda bilmiyom
(5,328 puan) tarafından
Aç kalarak şu an olduğum gibi :D
0 oy
tarafından
Canm dikkat et emziriyorsan sütünde azalma olmasın
(36 puan) tarafından
Valla canım dayanamadim ki zaten bayilcaktim
0 oy
(4 puan) tarafından
Bende şuan diyetteyim diyetisyenim aralıklı oruç diyetini önerdi. Bende diyet yapamayan biriydim ama aralıklı oruçla çok fazla acikmiyorum. Emziriyosan sadece sağlıklı beslen diyet yapma. Açlık stres sütun kalitesini bozar.
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Kahveyi içinde diyeti bu şekilde uygulamayın böyle yağlardan gitmez size halsizlik yapar hastanelik olursunuz 
0 oy
tarafından
Valla ben diyet deyince daha çok yiyesim geliyo herkesin bunyesi farklı tabi yerken kendini kontrol ediceksin bi oturuşta iki tabak pilav makarna yenicen banım işini bırakcan asitli içecek içmicen çayından şekerini kesiceksin kendini alıştırıp düzene koyarsan değişimi farkedersin bir de meyve de çok aşıro olmıcak herşey ye ama abartmadan salata bol tüket sınırsız zeytinyağlı olsn tuzu azalt benm elim öyle alşmış ki ilk evlendiğimzde eşim az tuz ataydın bari falan bana göre iyi ama onlarn yaptıgı da bana tuzlu gelirdi şimdi alştı çok tuzsuz gelirse atıp yer  kimseye göre değil kendi düzenini kendin kur öyle aç kalmakla falan diyet olmaz 
(36 puan) tarafından
Aynen canım ya diyet yapalım derken vitamin değerlerini sifirlicam meyve falan kesinlikle yasak dendi ama kendi doğrultumda zayıflamak en iyisi
tarafından
Evet aynen öyle kendin kararlı olursan zatenbi düende gider diğer türlü sıkılınca tıkanıp kalırsın emeğine de yazık olur birden gitmesini bekleme öyle 3 günde 5 lilo falan bunlar hikaye nasl ki graö gram alıyosak verirken de böyledir gram gram gider  sabırlı olmak lazım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 204 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (1,859 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 447 göst.
1 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Cocukannesi (2,127 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 612 göst.
20 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (6,307 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 255 göst.
27 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yarin (82 puan) tarafından soruldu

412,277 soru

12,410,979 cevap

44,837 kullanıcı

Kategoriler

...