0 oy
286 göst.
Diğer kategorisinde (589 puan) tarafından
Dün akşam oldum kolumda ağrı var sadece bebişte bugün uyumadı hiç belkide aşıdandır bilemedim siz oldunuz mu yam etkiler neydi bebişlerde değişiklik oldu mu? (Lütfen aşı karşıtı yorumlarınız sizde kalsın )

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Annemin iki gün kolu ağrıdı sonra geçti 
(589 puan) tarafından
Geçmiş olsun bol bol antikor olsun inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben sütten kesmiştim 3 ay olcak...bende sadece kola ağrısı oldu bir gün sürmedi eşimin 3 gün sürmüştü
(589 puan) tarafından
Bizimle eşimle sadece kol ağrımız oldu ama çok şiddetli değil en azından
tarafından
Şiddetli değildi benimki..solak olmama rağmen soldan vurdular bugün izin ver kendine dedi hemşire yormadım kolumu
(589 puan) tarafından
Evet soldan yapılması gerekiyormuş. Malesf ben izin veremiyorum bebiş 6 aylık ve çok hareketli ver omuzumda uyuyor hep de sol tarafımda uyuduğu için sürekli koluma vurup durdu biraz da ondan acıdı canım
0 oy
(7,620 puan) tarafından
Sinovac vuruldum başım ağrıdı ama psikolojiktir diye düşünüyorum:)
(589 puan) tarafından
Ay zaten ölürsem piskolojik olarak ölücem milletin yorumlarından :-D
(7,620 puan) tarafından
Abartıyorlar
(589 puan) tarafından
Huyumuzdur milletçe
0 oy
tarafından
Bende geçen çarşamba oldum iki gün kolum agrıdı onun dışında kızım geceleri çok uyanmaya başladı ama sebebi yorgunluk diye düşünüyorum parkta çok koşup oynuyo yoruluo 20 aylık bu arada emio. Çocuk doktorumuzada sordum hiçbişey olmaz aşınızı olabilirsiniz dedi
(589 puan) tarafından
Evet benim doktorum da aşınızı olun dedi. Bi akrabamızda oldu onun bebeği de gece hiç uyumamış belkide aşı yapıyodur
tarafından
Olabilir  aşıdan beri sık uyanmaya başladı ama aşı yüzünden mi yorgunluk mu bilmiyorum Bi hafta geçti bakalım
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Değil emziriken  memeden kesince bile aşı olmayı düşünmüyorum iyi cesaret
tarafından
Valla sizinki büyük cesaret Corona bize ugramaz evden çıkmıyorum demeyin gelince ki inşallah gelmez o açıdan bırak bir aşı olmayı 10 tane olursunz
(1,862 puan) tarafından
Ben corona oldum zaten on kere corona olurum aşı yine olmam ayrıca aşı nin bir faydası yok ona güvenip korona olmam olursam hafif atlarım sanmayın bu virüsün aşı si yok kaldiki kac kere mutasyona uğradı ilk halimdekine bulunan aşıya hangi cesaretle güveniyorsunuz genetiginizle oynanmasına izin vermeyin
tarafından
Şu zihniyetinizi degistirmediginiz ve kulaktan dolma bilgilerle hareket eden insamlar olduğu sürece bu bitmicek
(1,862 puan) tarafından
Sadece gülüyorum:)bunu aşıyı yapan doktorlar söylüyor aç gözünü diyecemde neyse güzel ülkemizin cumhur başkanı buna izin vermiyor sende suç yok
(407 puan) tarafından
Bravo kuzeyin aynı kafadanız bi çok doktor yaptırmayın diyor iyice araştırsanız anlarsınız bende emziriryorm asla olmicam ya birdeb bişey olsa bunun bedelini kim ödücek çoğu insan aşıdan rahatsızlandı öldü vs babaannemde saglıklı bi insandi alman aşısı oldu 1 ay sonra birden rahatsizlandı ciğerleri enfeksiyon kaptı dediler korona degildi yogun bakımda yattı korona ilacı verdiler hergun agır ilaç verdiler 12 gün kaldı yogun bakımda sonra vefat etti birden oldu herşey 1 ay oldu
0 oy
tarafından
Su parantez icinde yazdigin sey varya iste o kisiler onu gorunce daha bi yazma istegi gelir sanki gibi :)
(1,664 puan) tarafından
Sende mi brütüs?
tarafından
Kiz yok ben karsit falan degilim sadece dipnot olan kisimlar daha fazla ilgi cektigini dusundugumden diyorum hanessan :))
(589 puan) tarafından
Bu doğru ama :D
tarafından
Evet dogru tespitler yaparim cunku ben ahahahha
(1,664 puan) tarafından
Ohh iyi barre bi an dedim :))
0 oy
tarafından
Ben hamileyim korkuyorum ya aşı olmaktan 
(589 puan) tarafından
3 aydan sonra yaptırabilirsiniz diyolar ama ben yinede doğumdan sonra olmanızı tavsiye ederim..
tarafından
Bebege zararı olmaz mı ama
(589 puan) tarafından
Olan çok insan var hatta şarkıcı Bengü de 4 aylık hamileyken yaptırdı
0 oy
(11,935 puan) tarafından
2 gun once sinovac oldu sutumde bir degime vs gibi hiç birsey olmadı sace 1 gece cok hafif olmakmsuretiyle kolumda agrı oluştu. 
(589 puan) tarafından
Genel olarak kol ağrısı yapıyo zaten aman başka yan etki olmasında
(11,935 puan) tarafından
Bende sükür olusmadı
(848 puan) tarafından
Kaç aylık bebişiniz?
(11,935 puan) tarafından
6 canım
(848 puan) tarafından
Geçmiş olsun antikorlu olsun inşallah
0 oy
(5,041 puan) tarafından
Benim de kolum ağrıdı. Ama oğluma bi etkisi olmadı 22 aylık bu arada.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 128 göst.
18 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 132 göst.
2 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 199 göst.
29 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde M.o.c (423 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 462 göst.
9 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,702 soru

12,316,291 cevap

38,839 kullanıcı

Kategoriler

...