Merhaba kızlar canım sıkıldı bugün bunalttilar beni. 35 haftalık hamileyim oğlum olacak ins. Her eksiğini almaya çalışıyoruz saolsunlar ailem de bana destek oluyor. Annem beşiğini kıyafetlerini falan hepsini aldı ve fazla da durumları yok ellerinde geleni yapıyorlar eşim vardiyali calisiyor beni eve bile göndermiyorlar kalıyorum onlarla eşim de kaliyor. Neyse eşimin ailesi hamile kaldigimdan bu yana ne alalım bebeğe alacaz da eksik ne varsa onu alalım deyip durdular her ay solediler yani 9 aylık oldum ben de sole puset bebek arabası alsınlar dedim babası bugün aradı gidin alın dedi anası gelmiş sürat beş karış sadece puset alalım kartlar dolu sonra ne alacaksan al dedi heryer kapanmis ben yarın alırım senin gormene gerek yoksa dedi ben de eşime almasın artık gerek yok dedim biktim ya hepsi çalışiyor abartiyor icraat yok aradım kaynanami ananem alcak dedim hiii iyi alsın biz de netten alırdık sen sabırsızlanıyorsun ya ondan almadık dio. eve gelince de ananem internet ten aldi saolsun babam da sallanan küçük beşik aldı zaten annem bakcak bebeğe. Hala eşim çağırınca git annemle al istediğini dio bir gideyim kızlar siz olsanız gider misiniz daha ne desinler ki
Ayrıca kızlar evlendik herşeyi kendimiz yaptık eşim yaptı alışverişe giderken bile babası gelmedi anası sürat asti cebinden çıkmadı ki neden bunu yapıyorlar bilmiyorum sonra da herkese battik biz dediler yine ses etmedim eşya aldık borç harç ev tuttum takıları verdim hiç biseyim kalmadi torununa bari sahip cik yani ne istiyorum ki araba var hastayım sancim oluyor evde durmasına rağmen bize getirmediler ariyolar sonra ambulansla giderim dedim ben de. Markete giderler kırk yerde yüz kez soleyip eşimi küçük düşürürler yapmasinlar daha iyi ben ogretmenim bir de mesleğim var eşim çalışıyor
Madem alacak gucu yokmus neden surekli soruyor ne eksik diye zibin setinin yada patigin eksik olup isteyecek halin yok yani tabiiki butcesi seni zorlayan biseyi isteyeceksin eger eksikse. Sonrada biz sorduk sorduk onlar acele etti olur. E en basta lafini yapip insani kiran sensin ya musluman ne gidicem ben gitmezdim daha sonra onu ben aldim sunu ben aldim diye dilinden de dusurmez boyle insanlar hiç gerek yok zararlari olmasinda yararlari olmasada olur.
Canim bu sefer gitmezsende ister istemez esin yanlis anlayabilir ailem alacaktida sen gitmedin der bence. Herseyi kendi ailene sen yaptırdin diyebilir bence.
Alcak bisi kalmamis ki neye gidicen ayrica zaten sonlara gelmissin ne sabirsizligi yani?
Cnm ne warsa kendi ailende var . Hiç utanip biseyide alip getirdiklerini görmedim bn en iyisi kimseden bisey bekleme
Benim ablam beşiğini aldı annem kırklık dizdi kıyafet örgü dışarılık içerilik battaniye hastane çıkışları örümcek ve pusat aldı. Eşimle bende az kıyafet 2 paket bez ıslak mendil biberon emzik felan aldık. Oturuyorduk geçen kaynanam bana sana hiç bişey yapamadım dedi bende bişey olmaz ne olacak dedim insan beklemese bekliyor tabiki torunu sonuçta durumları pek yok ama torunlarına eşya alacak kadar da var yani ama kaynanam az da olsa yapmıştır bişeyler yapar yani ben öyle düşünüyorum kendisini az tanıyorsam bilemem genede zaten bi eksiği de kalmadı.
Ayni benim.kayinvalidem. benimki de hep dedi ozele gidin ben yardim etcem.dedi bi tk yok her gidiste vercem dyo ama yok bana gecn dedi araba almanza grk yok sizin kendi arabnz var dedi bende dondum.dedm saglik oocgna yada byere gdrken hep esimmi olck dedim esimde sen mi alcan ki ne takiyon dedi annesi e ama cok sinir oluyorum boyle soyleynce zatn snrlym bu aralar bde oda oyle karisyo hersye. Altli ustlu otrmk xok zor annem yaninda dedi kzim biyeer var cok guzel kyftler gdrz ordan bakrz alrz ne gerekrse dedi kaynvalidem bi sesni ckarmadi annem coraptir falab almaya baslams ble akrabalrm yelek fln ormus ble ama kaynvalidemde tik yok olmasn ama karsmasinda
Ben olsam giderim fazla fazla alırım. Benim kaynanam da hastane cantam için bana kremidir elbisesidir ws alıcak 32 haftalıgım ama şimdi sancım tutsa doğursam elim boş gidicem hastaneye
1,440,339 soru
23,678,518 cevap
310,109 kullanıcı