+2 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde (2,587 puan) tarafından
Kızlar evet az önce ki posta istinaden yazıyorum lütfen çocuklarınızı akrabaya anneye babaya bile emanet etmeyin geçen gün de bi kadın yazmıştı 2 oğlunu annesine bırakmıştı sonrasını biliyordunuz bu aralar gündem zaten malum ortada mecburuz bunu yapmaya lütfen ama lütfen kimseye güvenmeyin 

13 Cevaplar

+1 oy
(2,587 puan) tarafından

En İyi Cevap
Uyarı veren kim bilmiyorum ama sizin çocuklarımız için yazdım o uyarı veren kişi ya hayatı çözememiş yada kafası olgunlaşmamış daha başka açıklaması yok çünkü
(3,854 puan) tarafından
Keske uyari verenler gozuksede gorsek kim.a uyari falan gormuyorum kaldirdi her halde
tarafından
Kaldirmis ama.ne yazmis merak ettim
(2,587 puan) tarafından
Hakaret vs yazmış kuzular
(2,587 puan) tarafından
Silmiş ama
tarafından
Ayy varua bu insanlara iyilik yaranmiyo yaaa
-Reklam-
0 oy
(5,724 puan) tarafından
Ben duymadım canim nolmus:(
(2,587 puan) tarafından
Elmalı davası var nette bak görürsün canım ayrıca burda bi kadın 2 oğlunu annesine bırakmış orda duş almışlar erkek kardeşi cocuklarını taciz etmiş bunlar bazıları feyza altun bu aralar taciz edilen kişilerin hikayelerini paylaşıyo orda da akla gelmeyen bir ton yaşanmışlık var siz siz olun kimseye güvenmeyin
(5,724 puan) tarafından
Onları duydum kuzum buradakini görmemişim çok kotu off yaa :((((( Allah'ım nasıl koruycaz yavrularımızı
(2,587 puan) tarafından
Gözümüzün önünden ayırmayarak canım devir bunu gerektiriyor ki eski zamanları bilemeyiz şimdi ki kadar kimse rahat dile getiremiyordu ama artık biz bilinçli anneler çocuklarımızın yanında olarak kıllarına zarar getirtmeyiz Allahın izniyle
(5,724 puan) tarafından
Çok haklısın canım biz elimizden geleni yapacağız gerisi Rabbime kalmış önce tedbir sonra tevekkül
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Ben hiç güvenmiyorum zaten canım ezelden beri bı kaç kere mecbur eltime emanet ettim onunda iki kızı var diye 
(2,587 puan) tarafından
Helal olsun bebeğim olması gereken bu Allah kimsenin canını yakmasın inşallah zor
0 oy
(15,896 puan) tarafından
Zamanla herkes anlayacak bırakmamak gerektiğini ama cok geç olacak. O posttaki arkadaş niye bıraktın diyenlere bayağı atarlandı. Halbuki herkes onu düşünüyor. 
(2,587 puan) tarafından
Herkesin kendi tercihi umarım zamanla anlat bebeğim tabiki hepiniz onun iyiliği için yazdık
0 oy
tarafından
Insan yerı gelıyo kendıneden sakınıyo gozumdrn sakınıyorum ben kızımı. Rabbım hepımızın evlatlarını korusun ınsallah . Bu zamana kadr bırakmadm kımseye ınsallah bırakmamda hıc bı zaman oyle bı durumda kalmam canm 
(2,587 puan) tarafından
Amin kuzum böyl yapmaya devam inşallah zorunda kalmayız Allah bizi o konuma getirmesin
tarafından
Amin amin canım rabbım korusun cumlemızın evladını.  O kadr cok korkuyorum kı ona bısy olacak dıye. Cok kotu bı caga denk geldık :(
0 oy
tarafından
Babasına bile bırakırken dikkat etmek gerekir benim eşim elmalı davasını okudukça gözünden yaşlar geldi yaa
(2,587 puan) tarafından
Çok haklısın canım Allah herkese merhamet versin inşallah
0 oy
tarafından
Çalişan anneler mecburen bırakıyor elin yabancısın bırakmak dansa anne baba daha güvenli.  Bende arada bırakırım anneme ama ister istemez aklım kalıyor
(2,587 puan) tarafından
Sende haklısın kuzum işte önce Allaha sonra annene emanet ediyorsun Allah cocukalrımızı korusun inşallah
0 oy
(3,418 puan) tarafından
Anneme bırakırım sonsuz güvenim ben küçükken annem beni arkadaşlarımın yanına yollamazdi çok üzülürdüm onlar oyun oynar ben izlerdim annem bazen yanıma gelirdi oyna die çok kızardım sen benim çocukluğumu elimden aldın dje şimdi o kadar hak veriyorum ki iyiki anne diyorum yollamamissin ben sana çok kızardım ama şimdi kızımda bana çok kızacak yolluyamsm onuda diyorum annemde ben kiziken arkadaşlarım cirkence şeyler yaparlardi benim kızımında başına gelmesin dje senj yollamadim derdi cokkkk haklikk canım annem 
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Aynen çok isabet bi post eşime bile güvenmiyorum neler duyuyoruz
0 oy
(3,854 puan) tarafından
Nolmus kiz ben bilmiyorum
0 oy
(3,854 puan) tarafından
Yok kuzum ya kimseye guvenmiyorum ben zaten 

Cocuklarim hic kimsede durmazlarda.
0 oy
tarafından
Bir ölüm bir kızım var oğlum 3 yaşında daha.kimseye.birakmadim.nereye.gitsem.benimle geldi....bana kendi ailem falan bırak çocuğu bize biz bakarız sen gez toz.islerini.hallet derler..ama bırakmam derim..çok sakiniyosun çok korumacısn diyolar..ama bunu gerektiriyo malesef..tamam canı torunları belki ama benim yanlış gördüğüm seylerleri.dogru.gorebilirler..hele teyzeleri ne halalarina hiç güvenmiyorum ellerinde telefon dusmuyo.anlik gözünden kaçırması demek felakate sebeb  olur. .hiç bırakmam daha iyi..
0 oy
(12,520 puan) tarafından

Valla dünya öyle bir hal aldı ki bu düşünceler de o kadar normal ki artık. Ama anne babamıza en yakınlarımıza mecbur olduğum durumda bırakırım onun dısında ben nerdeym onlar ordalar

Allahım evlatlarımızı korusun :(

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 385 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Huzurum91 (6,187 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 316 göst.
2 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde 241224 (5,152 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 757 göst.
24 Mart 2024 Diğer kategorisinde Oldu o zaman (4,071 puan) tarafından soruldu
+1 oy