0 oy
340 göst.
Diğer kategorisinde (18 puan) tarafından

Herkeze merhaba resimdede gördüğünüz gbi bebegimin bacaginda böyle şeyler çıktı kollarindada bi kaç yerde hafif kabarık ucu sarı gbi şeyler var bunlar nedir bilgisi olan varsa yazabilir mi çocuk doktoru bı krem verdi ama cildiyeye git dedi randevu alicam cildiyeye gidene kadar merak içindeyim başına gelen varmı 

image

7 Cevaplar

0 oy
(22,072 puan) tarafından
Oy cok kotu olmus kiyamam ya cok gecmis olsun
(18 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim inşallah geçer
-Reklam-
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Sıcaktan ısırık olmuş canım yıka ve havalandir çok giydirme kısa giydir
(18 puan) tarafından
Günde iki defa yıkıyorum bitek zibinla yatırıyorum ama isilik gbi durmuyor hiç ya
(2,330 puan) tarafından
Dr a göster istersen bı krem fln veriri
0 oy
tarafından
AA çok kötü olmuş giydirme yıka sürekli ve aceba kurdeşen falan mı kasiniyormu agliyormu
(18 puan) tarafından
Daha 1 buçuk aylık bilmiyorum ki kaşınıyormu ağlıyor ama öyle cok değil yani gazi olduğunda aciktiginda falan ağlıyor kurdeşen nasıl oluyor ki böylemi acaba
tarafından
Sıcaktan oluyor böyle kırmızı döküntü kaşıntı falan oluyor sen sarma çocuğu sıcaktan olmustur
(18 puan) tarafından
Sarmiyorum hiç bitek zibinla bırakıyorum kollar ayaklar hep açık ama gecmiyo nedense
0 oy
(9,242 puan) tarafından
İsilik olmuş annesi doktora gösterse merhem versin kaşınır bu cocuk
(18 puan) tarafından
Verdi bı merhem ama isilik demedi doktor cildiyeye göster dedi
(9,242 puan) tarafından
Kullan geçer insallah
0 oy
tarafından
Canm bu cocugu cok mu kalin giudiryorsunz sicaktan öyle olmus yavrum ya 
(18 puan) tarafından
Canım bitek zibinla bırakıyorum bacaklar kollar hep açık kalıyor hava çok sıcak zaten günde iki kez yıkıyorum
tarafından
Canm o zamn alerji olabolir bo doktora götür sen sabah yumurta yeme sur ürünleri yeme baksan eger hala varsa baska bseyden olabilir ama baksan yoksa onlardan kaynakli alerji olabilir.gecmis olsun
(18 puan) tarafından
Bende acaba alerjimi diye düşündüm bakalım cildiye doktoruna götürücem ne dicek
0 oy
(3,854 puan) tarafından
Kuzum dra gotur .cok rahatsiz ediyordur simdi bebeyi belkife kasiniyordur.havada sicak zaten 
(18 puan) tarafından
Evet belkide daha küçük olduğu için anlayamıyorum kaşınıp kaşınmadığını randevu aldım götürücem inşallah
0 oy
(198 puan) tarafından
Bnm kzıımda kalçalrı tam bez kenarlarına denk geliyo isilik yıkıyorm napim geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 73 göst.
26 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birdilektut (1,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 89 göst.
0 oy
8 cevap 127 göst.
2 Mayıs 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Birhilall (1,415 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 339 göst.

405,963 soru

12,168,444 cevap

36,632 kullanıcı

...