Çok üzerine gitme belki bebeğin kaybından dolayı üzülmüştür.evet yanında olması gerek haklısın ama biraz zaman ver belli ki kaldırmadı bebeğinizin kaybını. Kayınvaliden de bak senin yanında, senden iyisini mi bulacak diyor, iki de bir ayrılalım deme bu nedenden ayrılık olmaz,, yalnız kalmak istiyor olabilir anlayışla karşıla, bazen insankar bu tip travmaları yalnız atlatmak isteyebilir. Sakin kal güçlü kal sen git destek ol ona ama ayrılalım diyerek değil.
cok tuhaf seni seviyor ama mesafeli davraniyor. oku canim surekli dua oku. ya vedud zikrini oku surekli ailesinin gunshini almak istrkiyorum ama onlar mi acaba dolduruyor
Niye oyle old canm ya kaynanan faln doldurdu yada baska birimi var hic birakma pedini al karsina konus ben oylr hsyat suremem de ys duxeleceksin yada ayrilacaz daha yeni evlisiniz ne bu hal de normal dgil yaptiklari
Karsina al canim duzgun bi dille acik bi dille baktin degismiyo o zaman de sen hep aynisin degismiyosun surekli surat ediyosun ben buna dayanamiyorum de o zaman duzelir beelki faydasi olur
Canım evde bakara suresinin aç gün boyu dinle onu okuyabiliyosan oku bı hikayesi var onun aynı senin durumunda olan bı bayan yapmış onu sonra eşi düzelmiş Allah yardım etmiş diye dene derim ben düzenlenen kadar her gün dinle oku
Acaba birilerinin nazarı ya da sizi cekemeyenlerin yaptığı bişey mi var diye aklımdan geçiyor ama bilemiyorum canım. Sizin evliliğinizi kiskanan var mı ki?
düşük yaptında aile de oluğunu için suçluyor olabilir mi
Neden ailendeydin kavga mi edip gitmistin acaba ve dusukten snra hastaneden neden evine gelmedin annende kaldin ? Nasil gelmez kocan yanina ya anlatmadgn bisiler var gibi
1,489,201 soru
24,340,961 cevap
346,048 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın