0 oy
861 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Şimdi temizlik yapıyor tam gün çağırdım dolap içlerini silmem diyor başladı da camlar ev silme bir buzdolabı 200 dedi bana çok geldi haksız mıyım sizce

35 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Ya benim annemde gidiyordu temizliğe dolap silicek bütün evi silecek bir de ütü mü yapacak cam silecek onun da canı var 200 lira veriyorsun diye bütün evini komple temizlenmesini beklemek vicdansızlık ne kadar zor biliyor musun sen 
(931 puan) tarafından
Artiladm seni asko cok dogru
tarafından
Bu postlar zoruma gidiyor ya gelenin de canı var para verdin diye senin bir günde yapamayacağın işi o kadının sırf para verdin diye yapmasını istemek vicdansız
(931 puan) tarafından
Bnm annemde kndimi bildim bileli ew temizligine digio sana ymn ederm kadin okadar yoruluyorki bnm ewimi anla tuttu temizletti dusun kizim gucum kuwetim yok dio dogum icin yapamam ama ablaalr gelir dedi hic islerine karismam kadin ilk geldinde dolap ici grmeyiz dedi anneme sordum sen grion mu diye hyr dedi gundelik gidersen girilmio hergun ayni ewe gidersen yapilio dedi bnde karismadim hic kadnlar bana 2 kisi gelio cnlari cikio skmıyorum ama kardes gibi olduk kahwe iceriz mola sık sık weririz yemek sohbet sabah nirmalde 8 de gelmeleri lazim bnm ablalar 10 da gelir aksamda isi btince gider ellerine saglik cokta tmzler hic karismam kadinlar 2 kisi oldugu halde canlari cikio su icinde kaliyorlar kolay deil alin teri
-Reklam-
+1 oy
(1,292 puan) tarafından
Nerdeyse 2 sene önce ben 150 veriyordum tam güne dolap içi yok ama şuan 250-300den aşağısı, yok. Cam silecekse gene iyi
(931 puan) tarafından
Seni de artiladim bacim cok dogrusunuz
0 oy
(6,072 puan) tarafından
Oha başta konuşsaydıniz ya gönderirdin kadın resmen keyfine göre davranıyor buzdolabı demekle kolaya kaçmış 
(1 puan) tarafından
Ne yapayım sence ütü falanda yapmayacak
(6,072 puan) tarafından
Ya ütü yapmaması normal ama dolaplar ki buna avizeler de dahil duvarlar wc banyo hepsi içinde geçerli dolap silmem ne ya
0 oy
(530 puan) tarafından
Koltuk falan silcekmi lavabo banyo
(1 puan) tarafından
Koltuk yok banyo var ama yüzeyselimiş çok sinir oldum
0 oy
tarafından
Niye dolap içlernin ne günahı var deseydin
(1 puan) tarafından
Tam günde yok Muş bir silecek yani
tarafından
Verme 200 işine bksn
tarafından
benim halamda temizlige gidiyor dolap ici yarin gun surermis o yuzden halamda hic ellemiyordu yuzunu bile hakli kadin
0 oy
(2,444 puan) tarafından
Dolap içlerine ek fiyat isteniyor diye biliyorum canım 
0 oy
(2,789 puan) tarafından
200 bence çokkk
0 oy
(1,060 puan) tarafından
200 az bile demiş burda 250 
(1 puan) tarafından
Neler var mesele tek cam ve yer mi
(1,060 puan) tarafından
Dolap içi yapmazlar camlar ve günlük temizlik
0 oy
tarafından
Yüzeysel yapacak 200 çok 
(1 puan) tarafından
Vermeyi düşünmüyor 150 vericem ama haksıklı mı olur bilmiyorum
tarafından
Baştan konussaydin keşke
(399 puan) tarafından
200 demişsen 150 vermeye hakkın yok başta anlaşsaydin belki kadın gelmezdi o yüzden bu sefer parasını tam ver bı dahakine söylersin
0 oy
(369 puan) tarafından
Tam temizlikte camlar perdeler koltuk mutfak dolapları balkonlar banyo fayanslari ev sil süpür toz al lavabo yıkama felan oluyor ama dolap içleri yapılıyor mu bilmiyorum 
(1 puan) tarafından
Balkon yok koltukta yapılmadı bilmiyorum
(369 puan) tarafından
O zaman gelen arkadaş rast gele yapıp gidecek canım başta konussaydin keşke
0 oy
(3,996 puan) tarafından
Dolap içi ekstra oluyor genelde.  Evi sil süpür, toz alma , cam silme bir de banyoları yapiyolar genelde , diğerlerini ekstra belirtip anlaşmanız gerekirdi 
0 oy
(2,256 puan) tarafından
Ne demek silmem komple silmeli ya benim ablam da burda temizlik şirketinde calsiyor 10 saat boyunca dip köşe yapıyor 120 tl 200 fazla kuzum 
(1 puan) tarafından
Canım neresi orası
(285 puan) tarafından
Temzilik şirketi ama. Ablaniza o kadar veriyorlar bir de kendilerine aldığı kısım var. Neredeyse o da 200 ü buluyordur yani. Genelde her yerde aynı mutfak dolabı ekstra sayılıyor
(2,256 puan) tarafından
Denizli canim
0 oy
(5,724 puan) tarafından
Hayır çok normal fiyat cam silme yüzeysel temizlik tam gün 300 burda
0 oy
(1,957 puan) tarafından
Kafasına göre konusmus ya saçma bizim burda 200 e dolaplar herkes ince ayrıntısına kadar yapılıyor
0 oy
(5,330 puan) tarafından
Çeğrırın konuşun bu yaptıklarınıza 100 tl veirim demelisin başlamış olsa bile kız onaltu ben sana bedava yaparım 
0 oy
tarafından
Bana bi mutfak dolabi sildi yerleri sildi camlari sildi banyoyu yıkadı 300 istedi 2 saat sürmedi 
0 oy
tarafından
Gönder gitsin nereyi yaptıysa ona göre ver paradını ne uyanıkmış yerleri ben de silerim 
(2,595 puan) tarafından
Evinin büyüklüğüne göre de değişir benim ev 2+1 100 110 m2 civarında mutfak dolabı içini silmek için genelde hepsi ek ücret istiyor ama genel olarak 200 e yapıyorlar cam kapı tuvalet banyo bütün eşyaları çekiyorlar vileda değil elle siliyorlar balkonları yıkıyorlar mutfak tezgahı mutfak dolaplarının kapaklarını koltuk silme falan mesela dün benim ev için geldi kadın yaptıktan sonra 200 lirayı beğenmedi 350 dedi abarttı birinin aracılığı ile konuşmuştuk ücrete bişey dememişti ama mesela bursada eşimin halası ve kuzeni 3+1 150 m2 ev için 200 veriyorlar
0 oy
tarafından
Normal canım
tarafından
Yazıyı tam okumadım yaptığı iş az
0 oy
(135,889 puan) tarafından
geleli ne kadar oldu saatlik 20 tl hesapla ver gonder
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Eve de bağlı 2 arti bir mi 3 arti bir mi.mesela bizim evler büyük 2 cam yatak odasında var 3 cam salonda 3 balkon 2si camli ekstra çocuk odası oturma odası yatak odasi cami birde mutfak cami. Vebide genel temizlik 350 lira ödüyor. Komsum

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 924 göst.
7 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Karars8z (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,632 göst.
15 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 426 göst.
13 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 319 göst.
20 Haziran 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Meleksone (2,425 puan) tarafından soruldu

412,463 soru

12,417,600 cevap

45,083 kullanıcı

Kategoriler

...