0 oy
1,010 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Şimdi temizlik yapıyor tam gün çağırdım dolap içlerini silmem diyor başladı da camlar ev silme bir buzdolabı 200 dedi bana çok geldi haksız mıyım sizce

35 Cevaplar

0 oy
(2,831 puan) tarafından
Bizim burda 250-300 e gidiyorlar dolap içi yok camlar balkon ev içi temizlik 
-Reklam-
0 oy
(864 puan) tarafından
Vallahi canım   sil süpür koltuklar Yarım  gün  125 veriyorum  Yarım günü geçerse 150 tam gün  olmadı  hiç 
0 oy
tarafından
100 ver çok fazla 200 bütün ev temizlemeye 200 veriyorlar uyanık davranmış bu
(13,308 puan) tarafından
Çok eskide kaldı o rakamlar canım.
tarafından
Doğrudur canım bir kaç ay öncesine kadar birinden teklif geldi çamaşır falan yok hafta da bir gidecek evin tüm işi 200 diye o yüzden yaptığı işe fazla dedim
(13,308 puan) tarafından
Önceden annemin yanında veya ayrıca gitmişliğim var 8 yıl önce 100 TL veriyorlardı. Geçen yıl doğum temizliği için çağırmak istedim bahar temizliği gibi 450 dediler.
tarafından
Oo maşallah paraya bak hak edene vereceksin tabi ama yarım yamalak yapanlar hak etmiyor işte
(13,308 puan) tarafından
Firma gibi 2 kişi gönderiyor zaten dip buçak taş araları bile yapıyor insanlar dolap içi az yani.
0 oy
(13,308 puan) tarafından
Dolap içlerini silmez tabi. Piyasadan haberin var mı bacım senin her işi bir güne sığdırıp kadının canını çıkartıyorsun. Çok paran kıyametli idi ise bitirwbiliyorsuysan kendin yapaydın bir güne bu işi. 
(1 puan) tarafından
Ne saçmalıyorsun kadın haklı parası çöpten mi buldu
tarafından
katılıyorum onlar temizlik yapıyor da kadın çöpten toplamiyor parasını
(13,308 puan) tarafından
Avukatlık size kaldı herhalde yeni gelmiş bana saçmalıyorsun diyo. Hiç piyasa araştırması yapmadıysanız söyleyeyim o dediğiniz temizliğin fiyatı 450 TL ayrıca kadının bunları gün içinde bitirmesi için motor takması lazım kendine. Ekonomik gücü yoksa kendi yapsın da göreyim. Bu işe gitmeyip yorum yapmak kolay size. Başka yerde çalışsa patron haklı para vermiyor demezsiniz işçi hep ezilir kafası öyle bir işletilmiş ki kafanıza
0 oy
(337 puan) tarafından
Geç kalmışsın artık ama baştan anlaşıp konuşup ona göre işe başlıycaktı böyle haksızlık olur 
0 oy
tarafından
Dolap içlerini silmiyorlar benim bildigim  
0 oy
(100 puan) tarafından
Bunu en basta fıyatı konusarak cagaracaksınz simdiki temizlikçi ler işi çözmüş senı lafa tutup fazla fazla söyleyip cogu isi yapmaz yaptı da yüzeysel olr bır dolaba 200 olrmu bı evı 200e temızle yen var dort dortluk
0 oy
tarafından
Canım biz de çağırdık. Bize dolap içlerini temizlemiyoruz onun icjn ekstra para istiyoruz dediler istemedik. Diğerlerini zaten herkes yapar 
0 oy
tarafından
Yuhhh yaaa sende vermem o zaman der hak mı iki iş yapıp tam gün parası almak
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Izmirdeyim,  sıfır ev, insaat temizligi yapilmis, sadece ic kapi, camlar, ve jelatini ustunde mutfak ve 1 cam balkon icin 250 diyolar. Yag kazimican, banyo pisligi temizlemicen, esya cekmicen 250 cok degil mi? Emek vermesi ayri birsey de bomboş ev, dolu olsa silcek supurcek toz alcak, esyalari itele çek yapicak bos evi doluyla bir tutuyorlar sanirim. Sende keske bastan anlassaydin, tam yapsa 200 iyi dolu ev icin
0 oy
(933 puan) tarafından
Oyle kuzum ben hep cagriyorum gunu birlik gelen dolap iclerini ellemez 15 te falan cagrsan haftada o zaman siler 200 250 arasi fiyat nornal cok deil ama cogu gelen bayanlar silmez 
(933 puan) tarafından
Camlarini silcek balkonunu yikicak kapilarini solcek banyolarni yikicak banyo duwar dusa kabin komple yerler bukaar utu yok dolap ici yok pedde yikama yok koltuk yok kural budur yani bn hep cagriyorm we bana 2 abla gelio daha yeni annem cgrdi 400 tl ama bnm ew dubleks die. Konsularimda alir hepsi ayni isi yapar
0 oy
(25,185 puan) tarafından
Ben sana 1 saatte bedava yaparım bu işleri kız. Naptın verdin mi para bitti mi işi
0 oy
(12,034 puan) tarafından
Bacım ben gidiyordum eskiden. Oyl dediğin gibi dolap indir cam sil oyle olmuyor bunu bir piyasası var. Aynı gun içinde 2 yada 3 agır iş olmaz. Ya dolap sildirir yerleri supurır toz alıp gider ya da cam siler temizlik yapıp gider. Ben aynı eve gidiyordum hep ama kendi evim gibi olmustu herseyini biliyordum ondan fuzene koyuyordum gün gün
0 oy
(1,090 puan) tarafından
İyiymiş kız ben boş evi 350 ye temizlettim 100 liraya da deterjan alıp fatura etmişti 450 lira düşün 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 999 göst.
7 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Karars8z (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,864 göst.
15 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 177 göst.
0 oy
9 cevap 460 göst.
13 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu