0 oy
213 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (285 puan) tarafından
Kızlar oğlum ameliyat olcak bugün anestezide gün alcaz ama beni stresi sardı napacami bilmiyorum 3 4 gün yatar hastanede demiş doktor ben 29 haftalık hamileyim hamileliğim çok zor geçiyor yuruyemiyorum bile okadar kotuyumki anlatamam nasıl geçecek bu zaman nasıl basacikacam hastanede nasıl oyaliyacam bilmiyorum bunun stresi beni mahvetti 1 aydır kafayı yemek uzereyiz iki evladimida düşünmek zorundayım kendimi çoktan geçtim başına gelen varmı nasıl idare etti bu durumu yemek işini falan nasıl yapacak bilmiyorum oğlum herşeyi yiyen bı çocuk değil offf Allah'ım güç ver Yarabbi 

7 Cevaplar

0 oy
(4,083 puan) tarafından
Rabbim şifa versin . Yardım edecek kimse yok mu canım 
(285 puan) tarafından
Yok bitek kayinvaldem var oda pek öyle bisy bilmez sadece yemek yapabilirse isallah
-Reklam-
0 oy
(424 puan) tarafından
Rabbim şifa versin canm Allah yardımcın olsun
0 oy
(2,129 puan) tarafından

Rabbim şifa versin sana da güç kuvvet versin inşallah. Sağlıklı haberlerle inşallah <3

0 oy
(5,725 puan) tarafından
Allah sana yardım etsin kimse yokmu destek olucak neyden oluyor ameliyat
(285 puan) tarafından
Böbrek genişlemesi den canım kayinvaldem var bitek kimsem yok başka
(5,725 puan) tarafından
Allah yar ve yardımcın olsun canım
0 oy
tarafından
Allah kolaylık versin yardım edecek kimsen yoksa çok zor. Ama başa gelen de çekiliyor. Rabbim şifa versin
0 oy
(3,529 puan) tarafından
Allahım şifa versin canım ins sağlığı na kavuşsun 
0 oy
(717 puan) tarafından
Gecms olsum cnm bizde olduk bobrek genislemesinden de bir cok sebebo var genislemenin hamgi sebeb icin oluck up darlik uvj darlik puv reflu bircok cesiti var
(717 puan) tarafından
Kac yasinda cnm cnku bekliyolar ameliyat icin reflude ureter cok genis  oluyor cift tarafli mi burde kac grade cnm.
(285 puan) tarafından
Dogdunda vardı işte 2 .5yasina kadar bekledik bir yıl antibiyotik falan kullandık ama bir türlü sebebini bulamadılar genisljgin enfeksiyon gecirmiyo diye beklettiler sonra tekrar yapalım testleri dediler sonra tekrar bakıldı voldigde grad 5 düzeyinde geriye kaçış varmış üreter kocaman olmuş yani kesin ameliyat olcak dedi doktor  pazartesi yada salı ameliyat olcak stent falan takcaklarmis bir ay sonra onu alcaklarmis sonra duzelcekmis böbrek fonksiyonları biraz düşmüş 3 aylıkken sindigrafide 47 sol böbreği 54 sağ  bobregiydi şimdi 44 olmuş diğeri 57 olmuş öyle kalır dedi doktor çok düşmemiş Allah'tan dedi
(285 puan) tarafından
Sizin ameliyat sonrası nasıl geçti kaç gün zorlandiniz neler yasadiniz
(285 puan) tarafından
Tek taraf sol böbrek canim
(717 puan) tarafından
Tek bobrekse hic korkma biz mesane cikisi darlik yani puv ameliyati oldu grade seviyesi yuksek anck cok basarili oluyormus reflü de doktor basarisida onemli ama zor ameliyatbdegil korkma  sintigrafi bizde iki kere girdik bizde de biraz oynama var ama cok yok sukur

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 107 göst.
2 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Elif6060 (294 puan) tarafından soruldu
+3 oy
13 cevap 554 göst.
12 Mart 2025 Moda kategorisinde Balkaymak (2,470 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 441 göst.
27 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 902 göst.