0 oy
129 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Normalde buqün adet olamm lazımdı doktor baktı kese yok daha büyük ihtimal daha cok küçük dedi kan alfı bende her ihtimale karsı bi test daha aldım böyle cıktı kese sonradan qörünürmü

image

10 Cevaplar

0 oy
(1,371 puan) tarafından
Tabiki Canim daha cok kucuk o yuzden gorunmemistir   merak etme  :)
-Reklam-
0 oy
(13,611 puan) tarafından
Canım bende yeni öğrendim benim de görünmedi yarın tekrar gidicem beta sonucun ne 
tarafından
Yarın ara söylerim dedi az önce kan verdim yarın cıkıcak
(13,611 puan) tarafından
Akşam kadar çıkmış olur e nabizdan bak canım sonucuna
tarafından
Özel hastane e nabıza verir mi ki
(13,611 puan) tarafından
Verir tabiki canım benim de özel hastane
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Daha çok yeniyse görünmeyebilir normal
0 oy
(2,096 puan) tarafından

Geç döllenme olmuştur bende de oldu hatta kimyasal gebelik diye çok korktum ama doktor 3gün de bir gel dedi gittiğim de kesê vardı ama çocuk yok demişti 8.hafta da gittiğim de hem çocuk var hemde kalbi atıyor demişti. İçini ferah tut korkma <3

0 oy
(10,834 puan) tarafından
Daha çok yeni olduğu için götülmemiştir canım 
0 oy
(713 puan) tarafından
Bugün adet olmam lazım dedin  o zaman 4 haftalık falan zaten bu haftada kese görünmez daha ufak cnm 6. Haftada anca görülür 
tarafından
Hmm anladım hadi hayırlısı
0 oy
tarafından
Beta değerin 2000 lerde olunca vajinal ultrasonda ancak kese görünür henüz çok çok erken canım 
0 oy
tarafından
Ben 5 haftalıkken görmüştüm 2 hafta sonra git görürsün 
0 oy
tarafından
Bir de belirtilerin nelerdi ne zaman başladı 
tarafından
Canım sol qögsüm ucu deqil tam alt kısmı sütyenin yeri orası cok aqrıyordu elimi süremiyordum sütyen takınca aqrımıyordu ama takmasam sallanınca cok acıyordu bide 4 qün boyunca hep qözlerimde uyku vardı bide en önemli belirti bende beyaz tenliyim qöz alttım torbacılar qibi mosmor olmustu göğsü m aderime 9 qün vardı ağrıyordu
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Gorunur canim görünür ben neler yasadim bilsen. Doktorumuz da gıcıkti sagolsun. Ilk gittim kanda var ama dis gebelik olabilir dedi bekledik beta arttı duzenli sonra dediki belki kese olusmaz olustu. Daha sonra kese oldu ama belki bebek olusmaz dedi. Bebek de oldu. Sonra kalp atışını duymam lazim dedi. Tabi bende cok sık gittim bunaltttim sanirim :) en son minigimin kalp atışını duyduk hayirli olsun dedi :) Rabbim sana da saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 226 göst.
12 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sultaney (166 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 251 göst.
21 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde BEBEKHANIM (2,385 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 196 göst.
2 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,892 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 68 göst.
25 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (8,892 puan) tarafından soruldu

411,614 soru

12,391,411 cevap

43,824 kullanıcı

Kategoriler

...