Hiç emmedi beni sütümde neredeyse hiç yoktu mama verdim hep. Ben ilk 20 gün saat başı 30 cc verdim canım sarılık olmuştu çünkü onu atması gerekiyordu. 20 günün sonunda 2 saatte 1 60 cc vermeye başladım. Her arandığı zaman mama verdim bende öyle bir hataya düştüm sonra emzik denedim çünkü doyduğunu biliyordum emme refleksi oluyor bebeklerde o yüzden aranıyor ağlıyor. Öyle olduğunda emziği ağzına verdim, emzikten sonra rahatladım çünkü acıkınca emziği atıp ağlıyordu aç değilse öyle duruyordu ağzında. Suyunu sakın fazla koyma o hatayı da yaptım ben bu sefer kustu sadece hem de nasıl bir kusma. Fazla sulu yaptığım için mi oluyor diye bir kaç kere denedim gerçekten duru yaptığım zamanlar kustu hep. O artık ağlamaya başlayacak sen ağlamasına odaklan canım çünkü istediği her şey için farklı bir ağlama şekli var. Benimki uykusu gelince mee ler gbi ağlardı, gazı olunca acı çeker gibi ağlar kıpkırmızı olur ve karnına çekerdi bacaklarını, acıkınca kesik kesik ağlardı neh neh der gibi. Bir rahatsızlığı olduğunda da daha uzun ağlardı. Ben ağlamasına odaklanıp onu çözünce çok kolay oldu işim hemen ona göre hareket ettim. Gaz damlası kullanmaya başla bir de bence hazır daha tam başlamamıştır sende rahat edersin bebeğinde