+2 oy
1,088 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bakın yazıyorum linç falan çekecek durumda değilim. Gitmiş içmiş gelmiş anneme babama sülaleme o.rospu diyor. Bir iki aydır oturma odasında uyuyorduk bir koltukta o, bir koltukta ben şimdi ise yatağı ayırdı. Ben bu adamın burnundan fitil fitil getiririm. Yok eminim bir kadın var bir adam durup dururken ortada bir Bo.k yokken neden böyle davranışlar sergilesin. Ya sevmiyor yada sevmiyor. Hiç kendimi üzemem yapacağım tek şey boşanamiyorsam onada bu hayatı zehir zıkkım ederim. Ben mutlu değilsem oda olamaz. Böyle oda çeksin bende çekerim. Kullandığı kelimeler beni beynimden vurdu. 10 sene boşanmak istiyormuş çak.al

22 Cevaplar

0 oy
(71 puan) tarafından
Benim eşim hicbir problemimiz yokken bana psikolok şiddet ediyir demişki burnun dan getirecem çatlatacağım karşımda ama boşamayacağım sınır edeceğim ama boşamayacam demişki benden kaçmak isteyecek ama kaçamayacak deli edecem ama boşamayacam kavga yok küfür yok ama ben yokmuşum gibi davranıyor uyurken bile aramıza iki kişi sığacak şekilde uyuyor 4 kızım var ne yapacagimi bilmiyorum 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 498 göst.
3 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Annesiseverkizini (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 18 göst.
6 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Sekerparemm (700 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 434 göst.
24 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgim esmer (86 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 794 göst.
28 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde KEBELEK (1,744 puan) tarafından soruldu

413,050 soru

12,435,663 cevap

45,797 kullanıcı

Kategoriler

...