Biz eşimle birbirimizi seviyoruz annesi neden kaynaklı dolup dolup tastigimiz çok oldu kavgalar falan filan bir di evlerimiz 6.5 aylık hamile iken beni evden kovdu ablama geldim eşim askere gitti eşimin gelmesine 2 buçuk ay var geçenlerde puset aldım bebeğe eşimde annesine demiş ama kötü niyetle değil eskiden eşim annesinin arkasindaydi ama artık anlıyor ve görüyor herşeyi annesi bı anda ben baban askerdeyken lif satar bilezik yapardım belim kopardı. Borç ödersin siz indirim kovalayin gibi şeyler demiş ben bebeğime hamileyken birçok anne gibi hastane çantasını sıfırdan düzemedim inanmazsiniz belki ama çocuğa aldığım 10 lu ve beşli hastane çıkışı sadece şuan ablamın erkek bebeğinin giysilerini giydiriyorum burdan oraya gidince de küçük kizinin kıyafetlerini giydirmemi isteyip yine bana hiç bir şey aldırmayacak ilk torunları zoruma gidiyor eşim bunları söyleyince küsmüş annesine engellemiş bana sende engelle fotoğraf falan atma hak etmiyor dedi ama ben yine yolluyorum 40 i çıkınca falan fotoğraf attim süsleyip pusleyip oğlumu bir massalah bile demedi elbette benimde hatam olmustir ama ben anlamıyorum bu düşmanlık bu kin neyin nesi çok zoruma gidiyo yada ben fazla takıyorum kötü olmak da istemiyorum ama haddini bildirmek istiyorum artık nasıl yapabilirim bu zamana kadar sadece bir kez ağzıma geleni saydım bana yaptığı onca şeye rağmen bı akil verin eşim doğum günüm için hediye aldı duruma bile kıyamadım eşime kızar bişey der diye artık dur demek istiyorum kusura bakmayın gözünüzü yordum :D iyi geceler