0 oy
132 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından

Kızlar göz çevremde kırışıklıklar var bana kullandığınız veya iyi dediğiniz bi krem varsa önerir misiniz:)<3sizleri seviyorum iyi ki varsınız :angel:

4 Cevaplar

0 oy
(2,074 puan) tarafından
https://ty.gl/bgxdcyggz

Vichy nin aldm daha 2 gunden beri kullanıyorum ama en iyisi buydu yorumların. Dün annem yüzün ışıldams bsey mi sürdün dedi. Bi canlılık geldi sanki daha smdiden yüzüme
tarafından
Bende ona baktım da Kiehls de iyi diyorlar. İkisi arasında kararsız kaldım. Dur bunada bakayım :)
(9,655 puan) tarafından
Hep isil isil parla inşallah kuzu :) bak evren senden yana :)
(2,074 puan) tarafından
Ya fatmaaa ❤️ hep bi yerlerden çıkıp yüzümü güldürüyosn
tarafından
Sağol canım
-Reklam-
0 oy
(2,210 puan) tarafından

image

bunu al sonra bana dua et  :) aşırı iyi :) babaannemde bile etkili :)
(22,072 puan) tarafından
Anam da istiyodu bende sinoz onerdim bu ne kiz bi ise yaramiyo dedi :D
(2,210 puan) tarafından
Bunu hiç aksatmadan 1 ay kullanırsan kırışıklık falan kalmıyor  :) biraz kaz ayaklarim vardı, tavsiye üzerine aldım 1 ay kullandım kaz ayağı falan kalmadı  :)
(22,072 puan) tarafından
Kaca aldin peki canim her yuz tipi icin gecerlimi
(2,210 puan) tarafından
50 olması lazım tam hatırlamıyorum. Bu attigim kuru ciltler için. Her cilde uygun var. Trendyola bak bakalim cildine gore olanı al.
tarafından
Çok sağol canım
0 oy
tarafından
Hemen estetik:)
tarafından
:D mantıklı
0 oy
(9,655 puan) tarafından
Shiseido doğrumu yazdım bilmiyorum ama göz altı korkularına com iyi gelmişti he.. ben kırışıklık için kolajen kullanıyorum bide yüz yogası yapıyorum bi ara düzenli yapiyodum baya ise yaramistir
tarafından
Teşekkür ederim canım
(2,074 puan) tarafından
Kolajen hangi marka kullanıyosn kuzu

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 47 göst.
0 oy
2 cevap 89 göst.
29 Ocak 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Taze_anneee1 (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 72 göst.
29 Ocak 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Taze_anneee1 (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 88 göst.

405,932 soru

12,167,413 cevap

36,630 kullanıcı

...