Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_a1d56d557b10393305f77ea91ce5b152, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Böcekli..... Midesi bulanan bakmasın-Diğer
0 oy
336 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sabah sabah midem bulandı daha kahvaltı yapmadm eşim pazara gitti benim kizim küçük ben pek gidemiyorum neyse süt almış sütü suzmedim hemen kaynatmaya koydm baktım hep yüzeyi siyahlı böcekler üste çıkmış annemi aradm süz dedi yoğurt yapicaktm ama midem kaldırmadı döktüm yaa bu süt işini napicm bilmiyorum hep pastörize süt kullanıyorum 

9 Cevaplar

0 oy
(7,936 puan) tarafından
Şükürki resim yokmuş
tarafından
Hahaa okadar acımasız değilim
-Reklam-
0 oy
(45,017 puan) tarafından
Sütü kasaptan al canim
(45,017 puan) tarafından
Burda hemen hemen hepsinde var
tarafından
Ben hiç gormedm kasapta kimseden duymadım da .:)
(45,017 puan) tarafından
Var burda ve burda herkes artık kasaptan aliyo bı yerle anlasiyolar civarlar koy çünkü günlük taze taze geliyo herkeste çok memnun yaglida bı sütü var
tarafından
Keşke heryerde olsa güvenemem artık zatn köy sutunu ağzıma sürmem smdi daha eve bile sokasm gelmiyor
(45,017 puan) tarafından
Buda köylerden geliyor ama çok temiz kaç senedir en ufak bişey görmedim 5 kiloluk mayaliyorum güzelde tutuyo
0 oy
(29,563 puan) tarafından

Yani böcek olmasa da suzmeden nasıl migden kaldıriyor . 

tarafından
Canm yaa biraz cahilim o konuda ben köy sütü feln ağzıma sürmem normalde kızımda ek gıdaya başladı oyuzden yapicaktm bilmiyordm valla
(29,563 puan) tarafından
Yani dikkat et çünkü içine herşey kaçabiliyor
0 oy
(137,398 puan) tarafından
Bi an foto var sandim gorsem sutten sogurdum
tarafından
Yok anlatmak yeterli :)
0 oy
tarafından
Böceği geçtim de süzmeden pişirip çocuğuna mı yeditecektin gerçekten iğrenç ya Allah resmen snei uyarmış içinde toz olur 
0 oy
(14,065 puan) tarafından
Ama ilk önce süzmen lazım süzmeden olmaz kaynatilmaz 
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Kiz  bende resim var diye bi korkarak girdim iyiki yokmus 

Son kulannma tarihi geçmis   guvendiyiniz yerlerden alin bence 
tarafından
Gecse koku olmazmı?
(1,386 puan) tarafından
Bilemedmki  kapali sekilde olsa icine nasil bocek girerki
0 oy
(5,330 puan) tarafından
Kuzum kaynatmadan önce süzseydin keşke
tarafından
Evt doğru diyorsun
(5,330 puan) tarafından
Ben genwlde aldığım zaman süzer öyle ocaga koyarım
tarafından
Ben daha önce hiç kaybatmadm köy sütü ağzıma sürmem cnku kızıma yoğurt yapicaktm pastörize sütle yapıyorum dedim koy sütüyle yapım diye suzmedim maalsf ama artık alırsam suzerim
(5,330 puan) tarafından
Bişey olmaz sıkma canını
0 oy
(818 puan) tarafından
Cnm benim köy sütü içinde illaki toz da olur sinekte düser bunda midenin kaldirmayacagi biseyi yok süzmen gerekirdi yazık süte hem 1 yasindan öncede bebegine inek sütu verme bidahikine daha dikkatli ol 
tarafından
Yoğurt yapicaktm ama süt vermicktm ya görünce midem bulandı yiyemezdm zatn
(818 puan) tarafından
Bi dahakine daha dikkatli ol köy sutuyle yogurt daha güzel guvenebildigim bi yer olsa bende alirim köy sütü

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 120 göst.
24 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Nur gencr (181 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 155 göst.
0 oy
6 cevap 99 göst.
0 oy
7 cevap 239 göst.
16 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,891 soru