0 oy
214 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ankara'da cam balkon yaptırırken nelere dikkat edeyim. Ne önerirsiniz .renk olur fiyat olur camin bı ozelligi olir

7 Cevaplar

0 oy
(4,962 puan) tarafından
İç göstermeyen cam güzel oluyor sürgülü olsun bişey silkelerken de kolaylık olur bütün cam olursa güzel olur araları da silmek zorunda kalmassin 
-Reklam-
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Kenar fitillerini gri felan yaptır şeffaf asla yaptırma zamanla sararma yapiyo bide renkli cam yaptır ben mavi çok seviyorum koyu böle ama
tarafından
Tmm canm onmli bir bilgi sagol
0 oy
(7,127 puan) tarafından
Bnim bi beyaz bi mavi var canim ikiside hod
tarafından
Fiyatlandırması nasıl oluyor canim biliyormusn. Mesela burda bir yere sordum sadece 349 dedi. Eni boyu sordu bilmiyordum söyleyemedim. 340 ne oouyor
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Ay benim ön balkon cam temizligi zor ya ama bi yonden iyi oluo storu indiriyom falan iceri gozukmuyo
0 oy
(12,771 puan) tarafından
Annem yeni yaptirdi balkonu buyuk ama gri yaptirdi alta oturmadigi icin ora cam degil ustu surgulu cam yaptırdı 7 bin mi ne tutmuştu
tarafından
Nasıl yani ora cam değil.  Yani yarışı duvarmi diğer yarısı cam mi.
(12,771 puan) tarafından
Hayir cnm altta demir vardi balkonun plastik taktilar bu altini Pimapen gibi ustu cam
tarafından
Hade ya. Bayağı bı pahalıymış. Benim iki balkon var canım ya. İkisinde taktırmak istyrum. Sanırım yükseklik iki metre genişlik uzunluk 10 oluyor. Acaba 10 binden fazla tutar mi
(12,771 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum kuzum valla adami çağırıp sorman lazim
0 oy
(2,793 puan) tarafından
Sürgülü olsunn kaynanam pimapen yaptırdı çok sıcak ölüyoz valls
tarafından
Tamam canım. Katlanır cam balkon yapacahim
0 oy
(1,691 puan) tarafından
bana kalirsa filimliler var ondan yaptir yaben suan perde takmak durumunda kaldim oyle olsaydi gerek kalmazdi 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 202 göst.
9 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Misafirrrrrr (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 181 göst.
24 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 304 göst.
0 oy
9 cevap 291 göst.
29 Ekim 2024 Diğer kategorisinde BetusMoms (3,464 puan) tarafından soruldu