0 oy
210 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar 2. Doğumum ve doğumdan sonra cok kilo aldim yemezsen sütüm olmuyo ama yedikçe de şişiyorum  85 kilo oldum eşim sürekli diyo baya şiştin  kotu anlamda demiyo ama ben psikolojik olarak etkileniyorum  allah aşkına bir şey yapıp zayıflayan  arkadaşlar varsa söylesin ne olur duacisi  olurum

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sodalı maydanoz lu limonlu su her sabah gece tarçınlı süt veya isotlu yoğurt yağ yakımı için 
tarafından
Bunların hepsi  mi
tarafından
Hepsi yağ yakımı için zararını görmedim ben ama tarçınlı sütün içine sallama bitki çayı at :)
(999 puan) tarafından
Maydanozlu. Limonlu su biraz süt kesiyor hiç tavsiye etmiyorlar emzirme sürecinde on aylık oğlum bende içmek istedim hatta bir süre içtim sütüm ciddi derecede azaldı sonra buraya sordum süt keser içme dediler
tarafından
Süt için sabahları tahin pekmez öğlen meyve suyu ve aralarda bolca su içince kesmiyordu ama siz bilirsiniz
-Reklam-
0 oy
(673 puan) tarafından
Ayy emzirirken kendiliğinden zayıflayan annelere hayranım. Ben bir gram veremiyorum. Sadece dün kizim hasta oldu bende üzüntüden bisey yiyemedim. 1 günde 2 kilo vermişim inanamadım kendime 
tarafından
Emzirirken  cocuk büyük olup emiy9 ya mesela 1 yaşında fln ancak o zaman zayiflaniyo
(673 puan) tarafından
Benim komşum daha bebegi küçükken başladı zayıflamaya. Halbuki hiç dikkat etmedi gece bile yemek yerdi. MasaAllah ona eridi bitti kiz ya
0 oy
(5,330 puan) tarafından
Diyetisyene gitmeden zayıflamak pek mümkün değil emzirirken 
0 oy
tarafından
Ben doğum yapalı 7 ay olcak. 1 haftadır başladım spora sabah akşam mekik çekiyorum zorluyorum biraz ve abur cuburu %90 az azalttım (aşırı bağımlıyım abur cubura) bide gece yemeyi bıraktım. Bide iki gündür kiraz sapı suyu içiyorum aşırı derecede ödem attırıyormuş. Yarın fırsat olursa tartılacam bakayım ne kadar gitmiş. Çünkü 1 haftada gözle farkedilir şekilde göbek ufaldı
tarafından
Kiraz sapı  çocuğa zarar verir mi
tarafından
Az da olsa sütün tadını değiştirirmiş. Benim bebeğim emiyor çok şükür bi sorun olmadı
0 oy
tarafından
Bu yapıyla alakalı ya bebeğinin süte ihtiyacı var yemek zorundasın bende bir öğün düzgün yemesem az oluyor emzirdigim için tansiyon şekerimde düşüyor ama ben doğumdan beri hep verdim 5 6 kilom kaldı sadece sürekli ayaktayım  neredeyse hiç oturmam bunun etkisi olduğunu düşünüyorum 
tarafından
Bnde oturmam 2 çocuğum var sonuçta ama  şu içsem Yarar

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 178 göst.
26 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 141 göst.
0 oy
5 cevap 217 göst.
9 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tubaka (177 puan) tarafından soruldu
0 oy