Iyi geceler ben kirada oturuyorum ev sahibim var birde evimizin yan tarafında ev sahibinin oğlu var bunun bir tane köpeği var köpeği sürekli bırakıyor köpek hiç bağlı değil devamlı geziyor ben evim en alt kat tek giriş bahçeli benim kapımin önüne koydugum ayakkabıları alıp alıp götürüyor bir ıkisini yirtti biz hep içeriye koyuyoruz ama bir kaç defa kapı önünde unuttuk neyse ayakkabılara birşey demedik çamaşır asiyorum dışarıya onun bir kaç defa gece biz uyurken alıp götürmüş köpek telden yine birşey demedik en son eşimin bana hediye aldığı benimde çok sevdiğim bir elbisem vardı onu alıp götürmüş ve dişlemis bunlar gece biz uyurken oluyor köpek hep salinik evin icine de seremiyorum 4 aylık bir kızım var rahatsiz olur diye bende ev sahibinin yanına gittim dedim bu bir iki değil bu köpeğin yaptığı ya bunu bağlayın yada ne yaparsanız yapın dedim oğlu gelini evde yoktu o gün olsa oraya gidecektim neyse eve geldiler bende o zarar gören elbisemi aldım gittim gösterdi söyledim adamin kızı evdeydi o zaman kızı 24 yaşında o babasına söylemiş köpeği bağlayın demiş oda birde onların mağazası var giyim mağazası ben dedim bunun yenisini de isterim dedim tam demiş adam alsın götürsün onu zarar gore ni elbisesini yenisini versinler demiş ben ev sahin in oğlunun evinden geldim arkamdanev sahibi geldi niye sesini çıkariyon hepsi sınırlı sana turgut gördüğü yerde sana kavga edicek seni evden çıkaricak sana o kadar eşya verdik eski usku bir iki eşya verdi ben istemeden başima kalkiyorlar onuda suçum yokken suçlu ben oldum eşim arkamda bu konuda neymisde ben hepsinden özür dileyecekmisim siz olsanız ne yapardınız ??