0 oy
549 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Nasıl bişey istediniz kızlar 

41 Cevaplar

0 oy
(6,687 puan) tarafından
İstenmez eyer gonlunden gecerse kendisi alirki sagolsun almisdi
-Reklam-
0 oy
(2,291 puan) tarafından

Ben istemedim eve gidince yatagin ustundw görünce mutlu olmuştum dunyanin en guzel annesine yazili bi not vardi kaynanam alınmış :D

0 oy
(107 puan) tarafından
Ben istemedim ama getirmiş sağolsun isteyince bı anlamı olmuyo canim kendi düşünüp alması daha iyi 
0 oy
(5 puan) tarafından
Ben mavi orkide istemiştim 
0 oy
(2,360 puan) tarafından

O can havliyle hicbirsey aklima gelmedi valla kebap lahmacun yaptırmıştı bir sürü ordakilerede verdik

0 oy
(9,655 puan) tarafından
Istemek ? Cic3k ? Içinden gelirse alsin gelmiyosa zorlama siparişle çokta mutlu etmezdi beni.. anlicagin istemedim bisi.. 

Altın mi başka bisi mo istersin demişti bende dyson şarjlı supurge alsana isim kolaylassin demistim okadar :D
0 oy
(16,898 puan) tarafından
Kendi düşünmesi lazım. Ben istedikten sonra bir anlamı olmuyor. 
0 oy
tarafından
Ben istemedim dogumdan ciktigimda bas ucumda duruyodu kırmızı guller vazoda üstünde not iyi ki varsin benim güzel annem yaziyoru bide oğlumun adı 
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Önceden istedim ama almadım bende tekrar söylemedim benle iyi gecinsin hediyede onun olsun
0 oy
(8,028 puan) tarafından
İstemedim ve doğumum da zaten çok kötü geçti. O sırada kimse çiçek derdinde değil benim ve bebeğim canının derdindeydi
0 oy
tarafından
Ben istemedim eşim almış 
0 oy
tarafından

Ben bi kackez ima ettim dogum hediyesi fln artık altin alamaz biraz skışığız galiba cicek fln alcak ağzindan kacirdi ben hep gül almiyon fln diyom dogumda dedi :D

Söyle kucak dolusu kıpkırmizi güller bide ışıklı guzel balonlar var bilmiyom Türkiyede varmi ici güllü fln öyle gelse fena olmazdı :getlost:

image

0 oy
tarafından
Ben istemedim ama esim sagolsun dusunmis saksida cicek almis gardenya cok guzel aciyor. Vazo bulamayiz diye oyle almis cok sevindim
0 oy
(33 puan) tarafından
Buket oksun canım zevkine göre ben istemedim ilk  hamile kaldığını duyunca hemşireden bana o zaman getirdi doğumda da altın bileklik aldı 
0 oy
tarafından
Ben hicbise istemedim kendinin de aklina gelmez zaten oyle romantiklik
0 oy
tarafından
Ben bisey istemedm cunku kontrole die gittim acilll doğuma alindm :)
0 oy
tarafından
Çiçek saksıda ve dalında güzeldir. Çiçek koparılıp da 3 dk mutlu olcam diye hiç heveslenmedim. Eşim bana bir kere çiçek aldı ve birdaha almamasını söyledim. Hastaneye de çiçek değil çikolata buketi getirmisti
0 oy
tarafından
 Ben istemedim ama esim getirmisti kaucuk çicegi getirmisti baya buyuktu doktor geldi kontrole aa agac getirmisler buraya dedi :D 
0 oy
(9,526 puan) tarafından
Ben doğum yaptığımda eşim issizdi Ama ona rağmen üni de özel oda tuttu ve ben yoğun bakımdaydim odaya geldiğimde sevineceğimi düşünerek odayı susletmisti o sebebten çiçekten daha kıymetlidir varlığı 
0 oy
(828 puan) tarafından
Bende istemedm istedikten sonra getrse ne olur ki 

İlgili sorular

0 oy
46 cevap 609 göst.
3 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 185 göst.
0 oy
42 cevap 988 göst.
13 Mart 2021 Diğer kategorisinde Sineem (476 puan) tarafından soruldu