0 oy
667 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar biz çok yakında şehir dışına taşınıyoruz ve orda baştan bi ev kuruyoruz. Memleketteki evimiz olduğu gibi duracak. İşte eşim evin herşeyini aldı kuruyor. Dün de letgodan neredeyse hiç kullanılmamış tabak çeyiz seti buldu yepyeni çok güzel onu almış adamdan. Meğer bunlar boşanmış o yüzden satıyorlarmış işte eşim tabak çanağı eve getirdi kolileri bi gördüm çeyiz kolisi :( öyle süslü koliler üstünde Ayşe gelinin çeyizi yazıyordu içim bi kötü oldu ya :(( kim bilir kız ne hayallerle yaptırdı o kolileri şimdi benim evimde :(

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Çok zor ya rabbim yardimcisi olsun biz böyle üzülüyoruz onlar ne yapıyorlar acaba
tarafından
Allah hayırlısını çıkarsın karşılarına inşallah
-Reklam-
0 oy
(7,936 puan) tarafından
İşte serefsizinn biri çıkiyo karsina tüm hayallerini darma duman ediyo çok üzüldüm şu an
tarafından
Yani bide adamdaki öküzlük bari kızın kolilerini yollama bu kadar mı duygusuz olur bi insan
(9,234 puan) tarafından
Kız öyle deme  bizdede böyle bişey oldu tamamen kız tarafıyla alakaliydi
0 oy
tarafından

Uğursuzluk getirmesin ? Pek inanmam böyle şeylere ama ne bilim içimdende gelmez kullanmak

tarafından
Bende başta eşime dedim ama ne alaka bizi ne ilgilendirir dedi pek inanmaz oda böyle şeylere
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Off Allah yardımcısı olsun inşallah Allah bilir ne yasamista boşanmiş 
(1,386 puan) tarafından
Ama illada erkekden dolayi boşanmişlar diyemeyzki
tarafından
Ya işte koliler beni üzdü görünce :(
(1,386 puan) tarafından
Evet üzücü biraz:(
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Yazik kuzum ya Allah herkesinnhanesine huzur bereket sıhhat versin inşallah
tarafından
Amiin inşallah Rabbim huzuru eksik etmesin
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Rabbim yardımcısı olsun inşallah

tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
tarafından
Evet ya çok kötü bi durum biz de yatak odası aldık satan adam dedi bir yıllık evlilermiş boşanmışlar diye çok üzüldüm 
tarafından
Çok üzücü ya
0 oy
(164,446 puan) tarafından
allah kimsenin yuvasini bozmasin
tarafından
Allah bozmaz kullar bozar Rabbim bozanlara fırsat vermesin inşallah canısı
0 oy
(289 puan) tarafından
Hiç takılma canm bende tüm evimdeki eşyaları sattım. Hiç ahım kalmadı göbek ata ata sattım inan ki.

Ne hayallerle aldım yaptım bende.

Ayse geline nasip olmamız sana nasip olsun inşaAllah. Iyi günlerde sağlıkla kullan.
tarafından
İnşallah iyi günlerde kullanmak nasip olsun canım. İşte o kutuyu görünce çok üzüldüm demek ki baya önem vermiş çeyizine emek vermiş özenle seçmiş hepsini. İşte kime niyet kime kısmet

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,226 göst.
15 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Elifnur5634 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 402 göst.
11 Ocak 2026 Aile & Aşk kategorisinde Darknes123 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 351 göst.
13 Aralık 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Minikii (1,095 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 129 göst.
10 Aralık 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mami (637 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,507 soru

24,532,893 cevap

360,049 kullanıcı

...